Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Toto všetko na Vás čaká na Lodenici...

Ďalším hudobným „bonbónikom pre Lodeničiarov“ je skupinka z blízkeho Brna - Kamelot, ktorej piesne pesničiek si pospevuje minimálne v duchu každý návštevník tohto festivalu. Ani tento rok nemôže Kamelot chýbať.

Na minulom ročníku sme s nimi ukončili trojdňový maratón Lodenicu 2006 a tento rok ich budete môcť vidieť a počuť v sobotu v hlavnom programe v Corgoň aréne a spolu s Čechomorom nám urobia záver festivalu ako zlatý klinec večera a zároveň celej Lodenice 2007. Farebná škála týchto dvoch hudobných skupín a ich repertoáru je dôležitá. A ani sa nechce veriť, že to skladal jeden človek. Je to tiež tým, že aranžuje a vymýšľa vždy celá kapela a tak každá zostava mala trochu iný zvuk a prístup k muzike.

Skupiny nechceme zatriediť do nejakej žánrovej krabičky a je to asi dobre, práve preto sa Vám pesničky vryjú do pamäte. Sú to už kultové kapely, ktoré neodmysliteľne patria na Lodenicu. Čechomor ako i Kamelot nám na pódiu začnú čarovať, ale nielen oni, ale s prvým tónom, kedy sa nám vo štvrtok otvoria brány Lodenice, kde zaznejú piesne z duše bratov Nedvědov, Spirituálu, Lenky Filipovej, Honza Vančuru, Taxmenov a mnohých mnohých ďalších interpretov, ktorí sa nám predstavia na Lodenici. Všetci účinkujúci nám vedia dať i brať, preto vystúpenie často strhne divákov i muzikantov a to nás zrejme na tom všetkých najviac uchváti a strhne do záverečného rituálu Lodenice 2007.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu