Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

La Traviata v produkcii z Baden Baden na plátnach kín CINEMAX už 29. mája

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PR)

Bratislava, 9.5.2017: Obľúbenú La Traviatu uvidia diváci kín CINEMAX už v pondelok 29. mája o 19:00. Hviezdny tenor a režisér Rolando Villazón naštudoval pravdepodobne Verdiho najznámejšie majstrovské dielo pre Festspielhaus v Baden Baden.

 Jeho poňatie je plné farieb, života a emócií. Villazónov podpis ako speváka aj režiséra je tu nezameniteľný. Ako Alfredo Germont sa celosvetovo preslávil pred 10 rokmi. Teraz tento spevák mexického pôvodu režíroval Traviatu plnú energie, s dôrazom na detail a dokonca s náznakom melanchólie. Villazón si zvolil neobyčajný prístup presunutím akcie veľkej a tragickej milostnej aféry medzi Alfredom a kurtizánou Violettou do farebného a hlučného sveta cirkusu. Olga Peretyatko ako Violetta podáva „fantastický obraz hlavnej postavy kolísajúc medzi adolescentnou radosťou zo života, zrelým nadhľadom a úzkosťou“ (Stuttgarter Zeitung). Jej partner je mladý brazílsky tenor Atalla Ayan ako žiarlivý Alfredo.  Simone Piazzolla ako Alfredov prísny otec Giorgio Germont dodáva svojim spevom silný pocit ´talianskosti´ na javisku (Neue Zürcher Zeitung). Dirigentom je mladý španielsky dirigent Pablo Heras-Casado.

La Traviata v produkcii
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

Diváci kín CINEMAX si Verdiho operu La Traviata vychutnajú v zázname z Baden Baden s anglickými titulkami už v pondelok 29. mája o 19:00.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu