Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šikanovanie: Spolužiak ho sotil zo schodov!

Maroško (9) je v nemocnici s otrasom mozgu Zobraziť galériu (2)
Maroško (9) je v nemocnici s otrasom mozgu

PARTIZÁNSKE - Šikanovanie školáka (9) došlo tak ďaleko, že skončil v nemocnici! Maroška Šaraya zhodil v pondelok spolužiak Michal Š. v budove ZŠ v Partizánskom zo schodov. Chlapec si poranil bradu a udrel hlavu. Podľa lekárov je podozrenie, že má otras mozgu. Celý prípad nie je jednoznačný, pretože chlapec, ktorý mal Maroša sotiť, váži len 23 kíl.

"V pondelok sme so spolužiakom Mišom mali službu a strážili sme schody, aby tam nikto nechodil. Pohádali sme sa. On ma udrel a ja som spadol zo schodov," povedal Maroš. Spolužiaci ho vraj šikanujú už niekoľko rokov.

"Vysmievajú sa mu, že je tlstý. Má 54 kíl," povedal Marošov otec Marián. "Raz za mnou prišli do WC štyria spolužiaci. Jeden držal dvere, ostatní ma na zemi kopali," tvrdí štvrták Maroš. "Môj syn chce byť kňazom. Keď som mu kázal, aby útoky vrátil, povedal, že to by bol hriech," krčí ramenami otec.

Jeho otec bol niekoľkokrát na riaditeľstve školy, aby chlapcovi pomohli. "Nič nespravili. Preto som podal na Marošovho spolužiaka trestné oznámenie," povedal. V škole tvrdia, že u nich šikanovanie neexistuje. "Tu sa nič také nedeje," povedala riaditeľka Alena Kauffmanová.

"Je pravda, že chlapci sa pobili, ale pri konfliktoch býva iniciátorom práve Maroš," uzavrela. Podľa nej by mal Maroš prestúpiť do inej školy. To však chlapec nechce. "Bral by to ako trest, a nie on má byť predsa potrestaný," povedal jeho otec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu