Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zapojte sa do súťaže a získajte skvelé tenisky

V súťaži môžete vyhrať skvelé tenisky
V súťaži môžete vyhrať skvelé tenisky

V sobotu 22. mája sa uskutoční v areály Slnečných jazier - juh historicky prvý európsky triatlonový pohár v triatlone na Slovensku - REALIZ ASICS ITU Triathlon European Cup Senec 2010. Podujatie je významným míľnikom v dejinách slovenského triatlonu. Predstavia sa na ňom svetové triatlonové hviezdy z dvadsiatich dvoch krajín.

Na podujatí bude štartovať v súčasnosti najlepší český triatlonista, majster Európy Filip Ospalý. Z ďalších zvučných mien sa na preteku zúčastní napríklad Ukrajinec Volodymyr Polikarpenko, víťaz niekoľkých svetových pohárov a nová Nemecká olympijská nádej Frommhold Nils. Ozdobou ženského štartovného poľa bude elitná pretekárka Line Jensen, ktorá mala pódiové umiestnenie na tohtoročnom Svetovom pohári v Mexiku. O popredné umiestenie bude bojovať aj nádejný slovenský pretekár Richard Varga, dosahujúci na európskych a svetových pretekoch výborné výsledky. Predpretekom Európskeho pohára bude pretek Hobby Race, na ktorom sa zúčastnia aj prominenti z viacerých oblasti spoločenského života. Na tomto preteku si zmerajú sily pretekári rôzneho veku a rôznej výkonnostnej kategórie.

 

Štarty jednotlivých pretekov:

10:30 hod. Hobby Race

13.30 hod. Elite Race - ženy

17:00. hod. Elite Race - muži

 

Triatlonistov na preteku čakajú dva okruhy v zátoke na Slnečných jazerách – juh, 7 cyklistických okruhov v blízkosti Aquathermalu Senec a 4 bežecké okruhy po promenáde na Lichnerovej ulici. V súvislosti s touto traťou bude počas dňa platiť v Senci čiastočné dopravné obmedzenia. Týmto Vás všetkých srdečne pozývame na pretek.

 

Súťažná otázka znie:

Koľkokrát a kto vyhral Európsky pohár zo slovenských triatlonistov?

1. nikto

2. Pavol Simko

3. Richard Varga

 

Traja vyžrebovaní získajú flisku, tričko a kľúčenku Asics. Jeden zo súťažiacich získa tenisky Nimbus Asics v hodnote 180 EUR.

 

Ak sa chcete zúčastniť súťaže, pošlite správnu odpoveď formou SMS správy v tvare: SUTAZ8 Cislo-spravnej-odpovede Vas-E-mail na číslo 6305. (Ak si myslíte, že správna odpoveď je možnosť1 a Váš e-mail je zoznam@zoznam.sk, pošlite správu v tvare SUTAZ8 1 zoznam@zoznam.sk na číslo 6305).

Súťaž prebieha v termíne od 19.5. – 26.5.2010, výhercovia budú následne kontaktovaní telefonicky.

Cena návratnej SMS-ky je 0,1999 € s DPH. (Službu prevádzkuje Zoznam Mobile, s. r. o.)

 

DRŽÍME VÁM PALCE!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu