Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Poznáme výhercu súťaže o lístky na koncert Boba Dylana!

Vyhrajte lístky na koncert Boba Dylana!
Vyhrajte lístky na koncert Boba Dylana! (Zdroj: Vagaboond)

Topky.sk v spolupráci s usporiadateľskou agentúrou Vagaboond.com pre vás pripravili súťaž o lístky na koncert Boba Dylana, ktorý vystúpi v košickej Steel Aréne 27. júna aj so svojou kapelou. Napíšte nám správnu odpoveď na našu otázku a jeden z vás získa 2 lístky na tento nezabudnuteľný koncert.

Počas viac ako päťdesiatročnej kariéry vydal Bob Dylan tridsaťpäť štúdiových albumov, pričom jeho skladby hrajú stovky legendárnych aj súčasných interpretov. Kým hudobne sa americký pesničkár pohybuje na poli bluesu, folku, popu, jazzu, swingu, gospelu a rockabilly, jeho najväčšou zbraňou sú slová. Hymnické skladby Like A Rolling Stone, Masters Of War, Mr. Tambourine, Knockin´On Heavens Door a ďalšie oslovujú celé generácie. Svojim ostatným albumom Tempest z roku 2012 potvrdil, že stále patrí medzi hlavné postavy hudobnej scény. Dá sa predpokladať, že práve z tohto albumu odznie viacero skladieb.

 

„Potvrdiť takú legendu akou je Bob Dylan je snom každého promotéra. Pracovať na jeho koncerte sme začali už minulý rok a sme radi, že sa Bob Dylan predstaví práve v Košiciach. Pre fanúšikov hudby pôjde o jeden z najdôležitejších koncertov tohto roka,“ uviedol pre médiá Michal Očovan z agetúry Vagaboond.com.

 

Bob Dylan predal doposiaľ viac ako 58 miliónov albumov a získal celý rad ocenení ako Grammy, Oscara, Zlatý glóbus a Medailu za mier prezidenta Spojených štátov amerických. Prestížny americký magazín Rolling Stone zaradil Boba Dylana na druhé miesto v zozname 100 najväčších umelcov a jeho skladba Like A Rolling Stone je podľa tohto magazínu najlepšou skladbou všetkých čias.

 

Zapojte sa do súťaže a jeden z vás získa 2 lístky na tento koncert. Stačí ak správne odpoviete na nasledujúcu súťažnú otázku.

Ako sa volá dokument, ktorý o Bobovi Dylanovi natočil renomovaný režisér Martin Scoresese?

1 Bob Dylan on Tour

2 No Direction Home: Bob Dylan

3 Bob Dylan: Don´t Look Back

Výherca:

Ivona Mlynaričová 

Blahoželáme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu