Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Denisa Mečiarová: Som heterosexuálka, ktorá má rada ženy

Denisa Mečiarová Zobraziť galériu (8)
Denisa Mečiarová

BRATISLAVA - Reality šou Big Brother-Súboj v nedeľu na základe diváckeho hlasovania opustila niekoľkonásobná nominantka na vypadnutie Denisa Mečiarová z Košíc.

Z trojice hráčov v takzvanej zóne ohrozenia dostala Denisa najmenej - 31 percent hlasov. Jej súperka Michaela skončila s 33,6 percentami a víťazne vyšiel z hlasovania Ján s 35,4 percentami diváckych sympatií.

"Každá hra sa raz skončí," skonštatoval ešte pred vyhlásením výsledkov súťažiaci Pinzo, ktorý tipoval, že dom Veľkého brata už dnes opustí práve Denisa. Tá strávila v reality šou Big Brother sedem týždňov, päťkrát sa ocitla v zóne ohrozenia, no neodchádzalo sa jej ľahko. Napriek tomu, že takýto verdikt viac-menej očakávala, jej po vyhlásení výsledkov vyhŕkli z očí slzy. "Cítila som, že vypadnem. Preto som sa aj obliekla tak, ako som do domu prišla," povedala neskôr Denisa, ktorá sa však do "civilu" aj tešila. Ako poznamenala, kde jedna reality šou skončí, ďalšia životná sa začne. Z bývalých spolubývajúcich jej vraj bude najviac smutno za Michalom, ktorý bol pre ňu akýmsi veľkým bratom. Ťažko sa jej však odchádzalo všeobecne. "Akákoľvek som bola, myslím, že som vám niečo dala a budem aj chýbať," poznamenala tesne predtým, ako sa za ňou na dome zatvorili dvere.

Záverečné hlasovanie by sa dalo označiť aj ako napínavý divácky súboj. Výsledky sa totiž neustále menili. Napokon sa však s hrou musela rozlúčiť práve Denisa.

Prečítajte si váš rozhovor s Denisou Mečiarovou >>

Rozhovor

13:30:19 - otázka od: zuzana ahoj denisa, chcem ti povedat, ze mi je celkom luto,ze si vypadla. bola si prirodzena, nic si neskryvala a na nic sa nehrala, neopeknovala si sa len aby si zaposobila na divaka. chcem sa ta opytat, ci si si stihla uz nieco pozriet co bolo odvisielane a ci sa ti zda, ze je to dobre postrihane, alebo to strihaju tak, aby niektori ludia vysli z toho lepsie a niektori horsie. diky pa svojim sposobom to mozu zostrihat ako chcu, ale az tak blbeho cloveka z teba neurobia. urcitym sposobom to divaka urcite ovplyvnuje, ale nie je to az take zle.

13:30:47 - otázka od: majo ahoj denisa! Co myslis kto vyhra big brother? A nebudes nahodou sledovat aj druhu reality show VYOLENI? budem sledovat aj jednu aj druhu sou. mojim favoritom je pinzo alebo jan.

13:31:30 - otázka od: Nika Awoj....Mam na teba paru otazok...Takze si lezba??Pacil sa ti sex so Silviou???Co na nu hovoris???Chcela by si sa s nou v buducnosti stretnut a rozdat si to s nou este raz? nie, nie som. sex tam nebol, bolo to len o bozkavani a hladkani, ktore bolo pekne. ak sa stretneme, urcite si budeme mat co povedat a mozno nieco poriesime.

13:33:26 - otázka od: Ján Prihlásila by si sa znova do nejakej reality show? no urcite uz nie,dalo mi to strasne vela ale vela mi to aj vzala

13:36:46 - otázka od: MAJA AHOJ DENISA, HOVORILA SI ZE SA TESIS NA STRETNUTIE SO SILVIOU, KTORA SA PO ODCHODE Z DOMU VYJADRILA NA TVOJU ADRESU ASI TAKTO: BOLA TO LEN ZÁBAVA, A TYM TO KONCI, URCITE SA NESTRETNEME! CO SI O TOM MYSLIS...? PODLA MNA SI ROBIS ASI NADEJE, ZE SI JU PRILIS DOBRE.... A ONA TO MA UPLNE V PAŽI , ASPON TO TAK KOMENTOVALA.ináč veľa šťastia do živote :-) pá velke nadeje si urcite nerobim,viem velmi dobre ako to ona brala, ja vravim len tolko, ze ak by chcela, tak sa mozme stretnut. urcite to nie je clovek, ktory by nejakym sposobom zasiahol moje srdce. brala som to ako zabavu a silvia bola svojim sposobom dost prefikana. povedat som jej to nestihla.

13:37:28 - otázka od: Lucia Ako si na tom so svojím priateľom po návrate z vily? Bol ti verný? a preco by nemal byt verny??? poznam ho velmi dobre a viem, ze na mna pockal, takze je to ok. velmi sa nanho tesim.

13:38:33 - otázka od: Hav-HaV je škoda že si vypadla, mrzi ma to budeš tam určite chýbat. Zaujima ma či si naozaj citila niečo blišie k michalovi, ku koncu to tak vyzeralo. A taktiez by ma zaujímal tvoj OBJEKTIVNY a uprimny nazor na koketu, čo si o nom myslíš? s michalom sme mali cisto kamaratsky vztah, nejake vasnive sympatie by som tam nehladala. ku koketovi som sa uz vyjadrila, je to proste blazon, ktory ma svoj zivotny styla a nemieni sa ho vzdat.

13:39:19 - otázka od: Sisa Ahoj Deniska, skoda, ze si vypadla :(. Ako ta prijal priatel? prijal ma na moje ocakavanie s velkym uzasom, necakala som take prijatie, som rada, ze ho mam.

13:39:49 - otázka od: Moma aky bol sex so Silviou???Co ste to preboha robili nebol to ziaden sex, bozkavanie a hladkanie NEPOVAZUJEM ZA SEX!!!

13:40:46 - otázka od: Mato Caff Denisa ako sa cítis po vypadnuti z hry big brother??? je to velmi zvlastny pocit, odrazu strasne vela informacii, takze sa z toho potrebujem trochu spamatat a pochopit iste veci.

13:41:14 - otázka od: lia čau denisa!koho si mala z domu najradšej a naopak koho najmenej? tuto otazku som uz zodpovedala mnohokrat, najradsej som mala chlapcov, najmenej dievcata.

13:41:35 - otázka od: Boika Zdravim ta deniska...ja sa chcem len spytat ci si bola uz v kontakte so svojim priatelom...je to Ok???drzim palce... bola, je to super.

13:41:51 - otázka od: Piperka Čau Denisa! Bola si super aj z SILVIOU!!! diky pekne:)

13:42:09 - otázka od: vv Akoj, mala si už pred tým skúsennosti s lesboshow ? nie nemala a uz sa k tomu nebudem vyjadrovat.

13:42:28 - otázka od: sandra Ahoj Denisa, aj keď to tak nevidieť, budeš všetkým chýbať. Drž sa aj v súkromnom živote a prajem Ti veľa šťastia. dik:)

13:42:48 - otázka od: Wenger sa bojí o Henryho Co pekne mas na tom tvojom sexy zadocku vykerovane? kizz ;) na stehne! a je to drak:)

13:43:32 - otázka od: Gabi Ahoj Denisa!!! Zo zaciatku si mi nebola sympaticka, no postupom casu na tebe clovek mohol spozorovat ochabnutie strehu a aj tvoju citlivu stranku. Chcem sa ta opytat, co pre teba bolo v dome najtazsie a koho si mala najradsej, pripadne s kym by si si vedela predstavit vztah a koho si mala najmenej rada. Dakujem vztah uz mam, takze s nikym. najtazsie bolo asi to, ze som nemala ziadny kontakt s blizkymi.

13:44:46 - otázka od: Janka Ahoj, Deni, držala som ti palce a je mi ľúto, že si vypadla. Bez teba to nebude to "pravé orechové". Nie vo všetkom s tebou súhlasím, ale o to v relaity show ide, nemôžu tam byť len 100%-ní ľudia. Ani v reálnom živote nesúhlasíš so všetkými a so všetkým. Nemyslím si, že si to celé hrala, pretože keby si to hrala, tak sa určite snažíš ukázať v čo najlepšom svetle a nerozhneváš si východ. Zdá sa mi, že úspešní budú tí, čo sú so všetkými zadobre, nikdy nič nekritizujú a v podstate nemajú vlastný názor. Alibisti vyhrávajú, čo je smutné. Držím ti palce v živote a nech sa ti splní tvoj sen - Austrália. diky pekne, je to tak, ten kto je ticho a drzi sa v uzadi nedava dovod na to aby bol nominovany. to o niecom svedci.

13:45:58 - otázka od: monika ahoj denisa.bola si fajn myslela som ze nevypadnes... som sklamana podla mna uz mala vypadnut misa.myslis ze ta peto pockal?? ano, pockal

13:46:41 - otázka od: Micka Ahoj Denisa, myslim, ze to bolo pre Teba riadne prekvapko, ked si vyletela z domu, pretoze uz niekolkokrat si bola nominovana a vzdy to dopadlo inak. Ale co uz, aj o tom je sutaz o prachy... nech sa Ti v zivote dari a musim Ti napisat, ze Tvoje video so Silviou sa pacilo nielen muzom...papa velmi zaujimaveee:) pocitala som s vypadnutim.

13:47:07 - otázka od: igii ahoj Denisa,,,tebe sa paci Silvia? nie, nepacila sa mi. ma nieco v sebe, ale to je vsetko.

13:47:30 - otázka od: petra Ahoj Deny, je mi luto ze si vypadla - fandila som ti. Myslim si ze si bola vyrazna osobnost oproti ostatnym holkam. Mam na teba jednu otazocku - vtedy v tejsprche ti nevadilo vedomie , ze vsetko snimaju kamery? PS: boli ste krasne:) nie, urcite nie.

13:47:46 - otázka od: strix11 vyjadrila si sa, ze asi v KE nezostanes, dokonca si spomenula aj zahranicie?ako to vidis? je to este daleko, urcite sa nieco bude riesit.

13:48:23 - otázka od: Janko z KN Ahoj Denisa! Fakt chceš navštviť Silviu? Si myslíš, že jej slávny manželto dovolí? Janko z KN nic take netvrdim, povedala som len tolko, ze ak bude chciet, tak sa mozme stretnut, nic viac a nic menej.

13:48:58 - otázka od: omar1986 Ahoj Deniska,čo si myslíš:kto je lepší moderátor,zuzana,vilo alebo pindo.čau a drž sa svoju robotu si robia vsetci traja perfektne. nemam voci nim ziadne vyhrady.

13:49:40 - otázka od: beba Nemáš strach, ako zareagujú tvoji blízki na to, čo si robila vo vile- nie práve vhodné scény pre divákov? nemam ten pocit, ze by som robila nieco zle. je pravda, ze tuto stranku moji blizki nepoznaju, ale nic by som na svojom spravani nemenila. som aka som.

13:49:56 - otázka od: Wood Cau Deniska, nepracovala si nahodou u Golema? ano pracovala:)

13:50:59 - otázka od: dana ahoj deni. co sa chystas robit teraz? mas nejaku pracu? a co priatel? ake bolo zvitanie? dufam ze vsetko ok. ahoj dana zvitanie este len pride a myslim, ze bude super. zatial pracu nemam, ale urcite sa nieco najde. na zadku sa mi nechce sediet.

13:52:32 - otázka od: Robert Denisa, ahoj. Myslim si, ze bolo spravodlive, ze si zo sutaze odisla na zaklade nizsich sympatii. Co si o tom sama myslis, existuje nieco v tvojom spravani, co ludom vadi? Skus byt sebakriticka. A este, co tvoj sen Australia? Co si ochotna podstupit, aby si tam odisla zit? nebudem podstupovat nic, budu peniaze - pojdem. a byt sebakriticka? myslim si, ze to nie je vobec dolezite ani podstatne. niekedy som odporna, niekedy zas mila, niekedy az velmi uprimna...

13:53:24 - otázka od: pedroza cau dena, bola si super, mal som ta rad, aj ked mas male kozenky.chcem sa spytat:myslis ze sandra je frigidna? sandra s tou svojou jednoduchostou daleko nezajde... prsia sa daju urobit:) poslem ti fotku:)))

13:53:59 - otázka od: strix11 preco tie antipatie k Petovi?on Ti vlastne neublizil, len sa vyjadril, ze sa nestotoznuje s Tvojim pohladom na svet, len kvoli tomu, ze bol cukrikovy?ako argument to nie je velmi presvedcive proste som ho nemusela, nemam rada taketo cukrikove babiky.

13:54:18 - otázka od: Janko z KN Co bude s tebou teraz, po Big Brother? Janko z KN nic... konecne budem sexovat

13:54:28 - otázka od: monky cauko denisa... co ti najviac chyba v dome? priatel

13:54:53 - otázka od: Lubena Ahoj Deni. Najprv som si o tebe myslela že si namyslena baba, ale ako som ťa dlhšie poznala na obrazovke, myslím si že si velmi rozumná baba s vlastnými názormi a si fakt super. Prajem ti všetko naj v živote. S Mišom by ste boli pekný párik. pa to je celkom pekna prognoza, ale nerealna.

13:55:29 - otázka od: Jana Ahoj Denisa!Prihlasila by si sa do nejakej sutaze?Alebo ked pojdu od januara vyvoleni prihlasila by si sa tam?A kto ti najviac bude chybat z vily a kde najmenej prosim odpis pa prihlasit by som sa asi uz neprihlasila, ale urcite to bola zaujimava skusenost.

14:02:01 - otázka od: Robert Denisa, cim ta dokaze oslovit clovek, s ktorym bud pracujes alebo je tvoj známy/priatel/priatelka? hlavne tym, ze ostane sam sebou a je uprimny.

14:02:37 - otázka od: PETRA AHOJ DENISA.SOM VELMI SMUTNA ZE SI VYPADLA LEBO SI TAM BOLA SUPERRRR.AKO SA TI ZDA VILA Z VONKU? celkom fajn:)

14:02:50 - otázka od: MAJA TY SI FAKT UPNE NORMALNA. TO LEN MARKIZA Z TEBA UROBILA ZENU, PRE KTORU SU PRACHY VSETKO. tak pekný zvyšok týždna. drž sa...! :-) dik:)

14:03:35 - otázka od: VINCENZO cau denisa.stretla si sa alebo si uzrela ocami v studiu ked si vypadla koketu?pretoze tam sedel pri divakoch.a na tvoju adresu sa tusim nevyjadroval pozitivne ani ja som sa na jeho adresu nevyjadrovala pozitivne. zazrela som ho tam, ale nemala som dovod sa mu pozdravit.

14:03:49 - otázka od: Ján Bárány Nechala by si sa zahrabat do hrobu? Janko z KN preco nie?

14:04:23 - otázka od: mino Nic si s toho nerob ze si vypadla.Aj tak premna si ta co si zasluzila vyhrat.Co si spravila a kde si isla potom ako si odial odisla? este som stale v BA. mam vela povinnosti. este potrva nejaky cas, kym sa dostanem domov.

14:04:41 - otázka od: anika5555 Ahoj Deniska, si heterosexualka, alebo aj lesbicka? heterosexualka, ktora ma rada zeny.

14:04:57 - otázka od: Jozef Ahoj Denisa. Ktore z dievcat (okrem Silvie) sa Ti po vizualnej stranke najviac pacilo. Vedela by si si s nou predstavit hratky vo dvojici ? nie, nikto.

14:05:11 - otázka od: jirka neobávaš sa negatívnych reakcií od rodiny alebo cudzích ľudí na základe tvojho pôsobenia v reality show BB nie, bude to fajn.

14:05:34 - otázka od: boika zdravim ta Deniska...ty si fakt taka macicka...no o mackach sa hovori vacsinou ze su falosne...hm...ty si stych uprmnych sa mi zda...aj ked si mi sla obcas na nervy...bola si favoritka z vychodu...silvia bola o nicom moj nazor...pa :o))...popri tebe...moj nazor.. dakujeeeem:))

14:07:11 - otázka od: Robert Denisa, akymi osobnymi vlastnostami si ta ziskal Michal, ked si sa vyjadrila, ze ti bude po odchode chybat? Ako na teba posobil Jan? osobne vlastnosti .... uz som to povedala, bol pre mna ako brat. a jan je clovek, ktory vie co chce a ide tvrdo za svojim.

14:07:11 - otázka od: lucia Ahoj Deniska. Kedy sa stretneme na kave a pokecame. Si V BA TEsim sa na teba LUCIA LACKOVA ahoj lucia, ak mozes posli mi na seba hned cislo, urcite ti okamzite zavolam:)) odpovedz co najskor!

14:08:35 - otázka od: renáta Ahoj Denisa, to čo o tebe ravel ten pán z Košíc, ktorý volal do vysielania, že si coolgirl a bola si veľmi klientami vyhľadávaná je pravda? Tým si aj veľa fanúšikov stratila. chcela by som sa stretnut s tym clovekom aby mi to povedal do oci. urcite to nie je pravda, ale nebudem sa za to byt do hrude a krvopotne vsetkych presviedcat.

14:09:00 - otázka od: Jan Janko z KN -- Ahoj Denisa! Dás sa fotit do kvalitneho sexi magazinu? ak by islo o jemne akty, tak ano. porozmyslam.

14:10:05 - otázka od: Elandra Ahoj Deniska. Volá sa tvoj priateľ Peťo? Je z Čane? o com teraz rozpravas? milionkrat som povedala, ze moj priatel sa vola peto a je z cane.

14:10:42 - otázka od: Nika Ahoj Denisa co myslis preco Ta ludia poslali z hry Big Brother domov? lebo som im uz isla na nervy.

14:11:06 - otázka od: Simia Ahoj Dweniska!! Co si citila k Misovi? Vcera to vyzeralo, ze dost vela bol to CISTO KAMARATSKY VZTAH!

14:11:45 - otázka od: maria Ahoj denisa, čo Ti povedali na Tvoje účinkovanie v reality show rodičia? v tomto som mala podporu, takze s tym som aj isla do domu.

14:12:22 - otázka od: Pavel Denisa chcem sa ťa spýtať koľko si zarobila za pobyt v reality show. plus, minus...milionpatsto

14:13:17 - otázka od: Katka Preco si chcela antikoncepciu??? Odpis prosiiiiim pretoze som zacala brat antikoncepciu v auguste a nechcela som prerusit uzivanie.

14:14:11 - otázka od: Misa Deniska, kde sa ti pacilo viac, v luxuse alebo u spartanov??? u spartanov:))))

14:14:34 - otázka od: jan Ahoj Denisa, ta zelena mikina Ti fakt sekne... ooo, dakujem:)))

14:15:19 - otázka od: Jano Som rád,že si vypadla,lebo si strašne arogantná...prečo si taká? lebo som taka a paci sa mi to. a v realnom zivote som este arogantnejsia, tak mozte byt radi, ze som bola len taka aka som bola.

14:15:53 - otázka od: kATKA Nechybal ti tvoj priaťeľ v bigbrother ked si tam suveréne balila ostatných chlapov? ako si na to prisla, moja zlata, o baleni asi vela nevies, tak sa nestaraj do toho o com nic nevies.

14:16:35 - otázka od: Peter Deniska ako hodnotis tento chat a ludi co na nom pisu podla mna je to o nicom a otazky su stale tie siste nezvnervoznuje ta to nie, vobec nie. nemam dovod byt nervozna. nemam co skryvat, ale s tymi otazkami mas pravdu, su nudne.

14:16:43 - otázka od: Dana CO HOVORIS NA MISU??? o nicom.

14:17:28 - otázka od: marika ahoj Denis....tak mi bolo luto ze si odisla...vcera...u nas doma bolo total hrobove ticho... Chcem sa opyta...povazujes sa za bisexualne zalozenu osobku...alebo vyslovene...len tak...pre srandu...zaexperimentujes??? Diky...a drzim palce do buducnosti...Marika Z malaciek heterosexualka, ktora ma rada zeny.

14:17:56 - otázka od: kikus ahoj, uprimne si tak samoluba az to boli. ak mal niekto vo vile problem, tak si vzdy skoncila chvalou na seba a sex (ale myslim, ze u teba dvojnasobne platy: ....skutek utek) a tvoje vyjadrenie, ze laska nie je dolezita, ze prvorade su prachy... no je mi ta luto. Nech sa ti dari. ahoj aj mna teba je velmi luto.

14:18:16 - otázka od: daisy ahoj, bola si tam najzaujímavejšia, tak neviem prečo si teraz OUT...ako sa teraz cítiš?pa a pekný dník ako clovek, ktory vyliezol z klietky.

14:18:39 - otázka od: fero čau deni ako sa ti javil huďo, podľa mňa je to veľmi zákerný a falošný človek, ten donášal z jednej strany na druhú. no, je to isty nazor.

14:20:03 - otázka od: Nika Ahoj.Pravdu povediac nikdy som ta nemala rada,pretože si myslím, že čo iní chválili ako uprimnosť mne sa zdalo ako pretvárka.Myslím že vôbec nie si taká tvrdá ako sa tváriš. Nemyslíš si, že tá scéna so silviou v sprche bola silná káva pre tvojich rodičov? nie nemyslim si, rodicia ma beru taku aka som. mozno to bol pre nich sok, ale da sa to vysvetlit.

14:20:49 - otázka od: lucia preco odpovedas iba na pozitívne otazky? daj nejaku negativnu, zatial som ziadnu nenasla.

14:21:00 - otázka od: Dráčik Janko Deniska! Brala by si ponuku na pornofilm? Dráčik Janko nie.

14:21:39 - otázka od: Lenka ty vravíš že to nebol sex zo silviou a čo to potom bolo ja si myslím že hladkanie a bozkávanie vyzerá trošku inač toto bolo jednoznačne lezbický sex. to je tvoj nazor. ty si sa toho nezucastnila, takze nerozpravaj "odveci."

14:23:00 - otázka od: lulu Ahoj Deny čo bolo pre teba najviac flustrujúce v dome a ak by si mohla aké zmeny by si v dome urobila? Myslím zariadenia a tak. Dík vyhodila by som ten odporny sporak, vysavac a umyvacku. pracka a chladnicka boli super, vrelo odporucam:)

14:23:27 - otázka od: pedroza cau dena, co hovoris na to ze koketa sa vrati naspat?ako myslis ze zareaguju kolegovia v dome? bude to velmi zaujimave, zase pride navsteva, ktora velmi rychlo odide.

14:26:56 - otázka od: meduza cauko, je pravda, ze si jednej starej dame (nebudem zverejnovat meno) povedala, ze je stara striga a ze jej podpalis dom? Vraj to je stara mama tvojho byvaleho priatela (z Cane). Hmmmm? Teraz bud mudra! neviem akeho byvaleho ked sme este stale spolu. a povedala som jej to, pretoze ma nastvala. asi tak. a teraz bud mudra ty.

14:28:39 - otázka od: ZUZANA cawes denisa.........prosim ta ak sa ti teda ude chciet odpovedz mi na otazku preco odcudzujes ludi ktori ukazuju v relaity show svoje city.resp. su sami sebou? myslis tym ze kazdy by mal ist do takejto show s pretvarkou? ja som s pretvarkou nesla, len to bolo pre mna jednoduchsie sa takto spravat. dakujem za vsetky otazky, zdravim vsetkych:) a lucia, teba sa dnes vecer ozvem:)) majte sa, denisa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu