Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Denisa: Kamarátka skončila v blázinci

Plavovlasá Košičana prezradila počas Halloweenu údajne ďalšie temné tajemstvo zo svojej minulosti. Zobraziť galériu (6)
Plavovlasá Košičana prezradila počas Halloweenu údajne ďalšie temné tajemstvo zo svojej minulosti.

BRATISLAVA - Predvečer Sviatku všetkých svätých bol ako stvorený na rozprávanie temných strašidelných príbehov. K zintenzívneniu atmosféry strachu v dome Veľkého brata prispela aj kontroverzná Denisa Mečiarová (21). Priznala sa totiž, že jej kamarátka má skúsenosti s vyvolávaním satana. A potom plavovlasá Košičanka porozprávala svojim spolubojovníkom príbeh, z ktorého behal mráz po chrbte!

Denisina kamarátka vraj išla s partiou šiestich kamarátov oslavovať na chatu uprostred lesov. Spoločnosť potúžená alkoholom sa rozhodla v rámci spestrenia večera vyvolávať satana. A v tej chvíli sa v dome začali diať čudné veci. „Tečúca voda, búchajúce dvere, zhasínajúce sviečky,“ popisuje plavovláska strašidelnú udalosť.

A potom začali ľudia z chaty umierať za záhadných okolností. „Baba sa ráno zobudila a krvou na zrkadle bolo napísané, že zajtra zomrie. A zrazilo ju auto,“ pokračuje tajomne Denisa. Zomreli vraj všetci, iba Denisina kamarátka to prežila. „Skončila v blázinci a doteraz sa okolo toho nič nevyriešilo.

Takže satana neodporúčam vyvolávať,“ dokončila Denisa tajomne. Či sa so svojou chorou kamarátkou ešte stýka, to už neprezradila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu