Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rihanna má opäť štýl: Z kučeravej ovce vyžehlená cica!

Rihanna podstúpila ďalšiu vydarenú zmenu imidžu Zobraziť galériu (14)
Rihanna podstúpila ďalšiu vydarenú zmenu imidžu

LOS ANGELES – Zmena účesu sa tentokrát vyplatila! Hoci ešte nedávno sa popová princezná Rihanna (22) objavila v spoločnosti s divokými kučerami, dnes je všetko úplne inak. Speváčka sa totiž vrátila k rovným prameňom – a vyzerá naozaj šik!

Vrátila sa k vyžehlenej hrive! Hoci sa barbadoská kráska na novoročnú párty v Las Vegas vystrojila s kučeravými vlasmi, už predtým sa v experimentovaní pobrala úplne opačným smerom. Ako sme vás v novembri informovali, Rihanna si nechala pramene predĺžiť, vyrovnať a nahodila ohnivý odtieň. Po dvoch mesiacoch po takomto trendy imidži zatúžila znova. A rozhodne nemusí ľutovať!

Sýtočervená farba navrchu, tmavšie pramienky zospodu a štýlová ofina! S týmto novým účesom hudobná hviezda zažiarila na basketbalovom zápase. S výrazom sladkého, no extravagantného dievčatka však zrejme nedorazila úplnou náhodou. Podľa jej slov v twitterovskom odkaze totiž za takouto zmenou môže pokojne stáť čerstvé dráždivé fotenie!

„Práve som zabalila svoje prvé fotenie na titulku amerického Vogue s Annie Leibovitz... Vrr! Sexi,“ napísala Rihanna v deň spomínaného zápasu. Zdá sa teda, že v blízkej budúcnosti sa od nej dočkáme ďalších pikantných snímok. Aj mimo objektívu fotografa z magazínu však speváčka vyzerá opäť hriešne dobre!

Viac o zmenách imidžu si prečítate TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu