Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kardashianky po uši v problémoch: Pre túto kartu chcú od nich 75 miliónov!

Debetná karta sestier Kardashianových Zobraziť galériu (10)
Debetná karta sestier Kardashianových

LOS ANGELES – Pre peniaze všetko! Celebrity robia reklamu na rôzne veci, nie vždy však je ich tvár na obale výrobku zárukou kvality. Svoje by o tom vedeli určite povedať aj sestry Kardashianové. Nielen, že zavádzali svojich fanúšikov, ale hrozí im žaloba na celých 75 miliónov dolárov!

Pôjdu pred súd! Sestry Kardashianové propagujú mnohé veci – a jednou z nich mala byť aj bankomatová karta. A čo je na tom zlé? Len to, že obrovskými poloutajenými poplatkami okráda svojich majiteľov. Kim, Khloe ani Kourtney to však alebo bolo úplne jedno, alebo si vo vidine peňazí vôbec nezistili, akému produktu vlastne budú robiť reklamu.

Prebrali sa, keď už bolo neskoro! Predplatenú debetnú MasterCard, ktorej mali robiť sestry dva roky reklamu, začal pre neúmerne vysoké poplatky vyšetrovať už aj prokurátor. Vtedy si aj sestry uvedomili, že tu niečo smrdí a chceli čo najrýchlejšie opustiť potápajúcu sa loď. Odstúpenie od už podpísanej zmluvy však určite nebude zadarmo!

Spoločnosť Revenue Resource Group, ktorá kartu uviedla na trh, sa totiž so sestrami bude súdiť za nedodržanie zmluvy a poškodenie dobrého mena o celých 75 miliónov dolárov. A to už je pekná sumička aj pre tieto majetné krásky. Uvidíme, či sexepíl týchto hviezdičiek zapôsobí aj na sudcu, alebo budú najbližšie roky piť a jesť len sucháre s obyčajnou vodou!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu