Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mojsejová odkazuje Čechom: Nech tam nemusím niekoho zbiť!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (3)
Nora Mojsejová

KOŠICE – Rozpútala mediálnu vojnu! Svojráznu košickú podnikateľku Noru Mojsejovú nezastavia ani hranice. Najnovšie si vzala na paškál české médiá. A o vulgarizmy opäť nebola núdza!

Ako sme už informovali na topkách, najznámejšia obyvateľka Pereša by mala byť začiatkom februára hosťom v českej šou moderátora Jana Krausa. A hoci kontroverzná Košičanka ešte neprekročila hranice, už ju stihli naši západní susedia poriadne rozčúliť. Dôvodom bol spôsob, akým český denník informoval o Norinom pripravovanom príchode do krajiny.

Blondínky sa dotklo, že v článku odznelo, že si potrpí na gýče, ktorých má vraj plný dom. „Neviem, odkiaľ vie ten, čo to písal, že ja zbieram gýče. Ja nemôžem za to, že on žerie klobásu na Václaváku a väčšinu času trávi v električke. Možno ani nemá kde spať a možno sa aj prevezie na kolotoči,“ povedala nahnevaná Mojsejová, pričom jedným dychom dodala: „To už nemajú o kom písať? To tam nemajú dosť exotov? Vy ste ale dobrí k....i tam.“ 

Nora vo videu tiež prejavila sympatie svojmu budúcemu hostiteľovi Janovi Krausovi. A to v súvislosti s fyzickou potýčkou, ktorú mal moderátor s českým fotografom cvakajúcim jeho partnerku odchádzajúcu z domu. „Dobre urobil, mal ho vykopať do r..i a biť dovtedy, dokedy plakať nezačne!“ Svoju reč ukončovala podnikateľka slovami: „Nech nemusím niekoho zbiť, keď tam prídem.“ Nechajme sa teda prekvapiť, ako dopadne jej účasť v programe Jana Krausa. 

VIDEO: Nora Mojsejová sa naváža do českých médií. Upozorňujeme, že video obsahuje vulgarizmy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu