Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dom Mojsejovcov: Hlavná výhra v reality šou!

Nora a Braňo Mojsejovci sa zrejme opäť objavia na televíznej obrazovke. Zobraziť galériu (10)
Nora a Braňo Mojsejovci sa zrejme opäť objavia na televíznej obrazovke.

KOŠICE – Manželia Nora (52) a Braňo (42) Mojsejovci koncom novembra potvrdili informáciu, že ich luxusné sídlo je na predaj. A hoci už majú reálnych záujemcov o kúpu, v zálohe majú aj iný plán. Zistili sme, že vila známeho páriku by sa mohla stať hlavnou výhrou v reality šou.

Zhruba pred piatimi rokmi si Nora a Braňo Mojsejovci nasťahovali do garáže svojho luxusného príbytku cudzích ľudí, ktorí bojovali v reality šou s názvom Mojsejovci o finančnú výhru v podobe dvoch miliónov slovenských korún. Podľa našich informácií to v súčasnosti vyzerá tak, že pokračovanie podobného formátu by sa mohlo opäť vrátiť na obrazovky. Do úvahy prichádza televízia Joj. 

„Zvažuje sa, že budú Mojsejovci 2. Víťaz by získal namiesto peňazí dom na Pereši. A na úplný záver by z neho Noru a Braňa vyprevadil,“ prezradil zdroj topiek. To, že by išlo o veľmi slušnú výhru, dokazuje aj suma, ktorú si Košičania na trhu nehnuteľností pýtajú za svoje sídlo. Podnikateľka totiž prezradila, že by nešli pod 700 000 €.

Braňo však zatiaľ akékoľvek informácie o pripravovanom projekte tají. No nepopiera, že už prebehli určité rokovania. „Nekomentujem to,“ odbil nás hudobník, keď sme ho v súvislosti s touto témou oslovili. „Spoluprácu nevylučujeme, o akomkoľvek formáte je však v tejto chvíli predčasné špekulovať,“ povedal topkám hovorca Jojky Jozef Gogola. Nechajme sa teda prekvapiť, v akom televíznom formáte sa kontroverzní manželia objavia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu