Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hanblivá Kosorínová: Predviedla nový účes, potom sa schovávala!

Mirka Kosorínová Zobraziť galériu (5)
Mirka Kosorínová

BRATISLAVA – Opäť je iná! Tanečnica Mirka Kosorínová (27) si nedávno nechala výrazne skrátiť svoje dlhé vlasy. Ako sa však zdá, so svojím novým účesom ešte nie je úplne stotožnená. Keď ju chcel zvečniť náš fotograf, maskovala si zostrih šálom.

Tanečnica Mirka Kosorínová sa od rozchodu s priateľom Matejom Chrenom výrazne zmenila. Pred dvoma mesiacmi zaujala na módnej prehliadke kožuchov kučeravým účesom  á la Marilyn Monroe, pred pár dňami zasa prišla na prehliadku šperkov s vyžehlenými vlasmi pripomínajúcimi účes Victorie Beckham.

Topky.sk preto zaujímalo, či si vlasy upravuje sama, alebo sa jej o ne stará profesionál. „Ako kedy. Niekedy si robím účes ja, inokedy kaderníčka. Na spomínanú prehliadku som si žehlila vlasy sama,“ povedala nám Mirka, ktorá sa podľa vlastných slov poctivo stará o svoju hrivu.

Napriek tomu, že má Kosorínová pekný zostrih, pred objektívom nášho fotografa si na nedávnej módnej šou kryla vlasy šálom. „Cítila som sa trošku nesvoja, keď ma fotil zblízka,“ vysvetlila s úsmevom tanečnica.

Chcete vedieť, ako sa známe tváre zhostili úlohy modeliek? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu