Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Superfinále Talentmánie: Vyhrala Janečková, Dvorský to zaklincoval trapasom!

Patrícia Janečková a Peter Dvorský. Zobraziť galériu (21)
Patrícia Janečková a Peter Dvorský.

BRATISLAVA - Operný spev na vrchole! V nedeľnom superfinále Talentmánie zvíťazila Patrícia Janečková (12). Jej vynikajúci výkon ocenil aj Peter Dvorský (59). Ten však jej triumf okorenil pomerne veľkým prešľapom.

To najlepšie nakoniec! Dramaturgia Talentmánie včera zaradila Patríciu Janečkovú ako posledné, desiate číslo večera. Tým akoby naplnili to, čo sa zvykne hovoriť o zlatých klincoch programu. „Jej vystúpenie bolo bonbónikom na záver,“ zhodnotil jej výkon porotca Zdeněk Troška.

Mladučká operná speváčka si víťazstvo vybojovala v dueli s Alenou Smolíkovou a jej tancujúcim psíkom Keysi. V rozstrele predviedla Patrícia skladbu, s ktorou vystupovala už v skorších kolách talentovej súťaže. Aj napriek tomu sa Paľo Habera zmohol len na: „Bravo.“

Za vynikajúci označil Patríciin výkon aj slovenský majster operného spevu Peter Dvorský. „V tvojom hlase je veľký vkus, inteligencia, čisté srdce a čistý hlas,“ vyjadril sa, keď školáčke gratuloval k víťazstvu.

Vzápätí však vyrobil dosť veľký trapas. „Ja ďakujem televízii Markíza a Joj,“ znelo z jeho úst. Na pošmyknutie jazyka ho musel upozorniť moderátor Leoš Mareš. „Prepáčte, tam je iná súťaž, beriem späť,“ habkal pomýlený Dvorský. Skôr, než však stačil pokračovať v pôvodnej myšlienke, Mareš mu vzal mikrofón a slovo dal radšej víťazke.

 

Takto to v superfinále dopadlo:

1. Patrícia Janečková - operný spev

2. Alena Smolíková a Keysi - dog dancing

3. Duo Ogor - pomalá akrobacia

4. Matúš Pišný - electric boogie

5. Petr a Tonda - hra na pohároch

6. Čarovné ostrohy - ľudový tanec

7. Originál Berousek - žonglovanie

8. Dominika Puterová - spev

9. Hybrid’s Crew - electric boogie

10. Milan Sulej - operný spev

 

Viac o Talentmánii čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu