Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vystrojený Brad Pitt: Na premiéru nahodil kožené nohavice!

Brad Pitt sa na premiéru nevkusne doobliekal Zobraziť galériu (8)
Brad Pitt sa na premiéru nevkusne doobliekal

PARÍŽ – Toto nemal robiť! Herec Brad Pitt (46) patrí aj po štyridsiatke k sexsymbolom svetového šoubiznisu a môže si dovoliť všeličo. S týmto outfitom to však naozaj prehnal. Samotný materiál by bol v poriadku, prečudesný strih však nie!

Zladili sa len farbou! Herci Angelina Jolie a Brad Pitt síce širokými úsmevmi na parížskej premiére filmu Megamozog dokázali, že sú spolu stále šťastní, zladiť svoje oblečenie však veľmi nevedia.  Predviedli totiž dokonalú zmes materiálov. Flitre, zamat, koža či bavlna – nájdete na nich doslova všetko. Bradove nohavice navyše pútali pozornosť veľmi zvláštnym strihom. Vyzerali totiž ako kožené kapsáče!

Nezaostala ani Angelina! Zvláštnym strihom nohavíc nezostala ani krásna brunetka. Veď ich strih pripomínal skôr tepláky ako odev na večer. Zachránil ich jedine materiál - vznešený zamat. Tento večer páriku skrátka po imidžovej stránke veľmi nevyšiel!

Angelina pred nedávnom priznala, že starostlivosť o početnú rodinu ju aj Brada dosť vyčerpáva. Oddych si paradoxne užívajú počas pracovných dní, keď na deti môžu na chvíľu zabudnúť. „Keď idem ja alebo Brad preč pracovať na filme, je to malá prestávka od každodennej domácej rutiny a starostlivosti o deti.“ Najmä po narodení dvojičiek sa tlak na oboch rodičov zväčšil. „Brad musel začať tráviť oveľa viac času so staršími deťmi, pretože mamička bola priveľmi zaneprázdnená alebo unavená,“ priznala herečka. Zdá sa však, že ani množstvo povinností sa nepodpísalo na vzťahu tejto hereckej dvojice. Párik bol totiž celý večer vysmiaty a v skvelej nálade!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu