Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Farkašovej sexuálna skúsenosť: Bolo to dlhé a nechutné!

Kristína Farkašová sa vo filme Pouta vyzliekla. Zobraziť galériu (5)
Kristína Farkašová sa vo filme Pouta vyzliekla.

BRATISLAVA – Na toto nezabudne! Kristína Farkašová (28) bola nedávno hosťom v rannej šou Rádia Expres. V éteri sa preberali rôzne témy, intímnosti nevynímajúc. Herečka sa poslucháčom zverila aj s jednou skúsenosťou, ktorá rozhodne nepatrí k tým príjemným!

Odhalila sa! Herečka Kristína Farkašová sa vyzliekla do Evinho rúcha kvôli účinkovaniu vo filme Pouta. Na to, ako sa jej hrali posteľné scény, bola zvedavá aj jej kolegyňa Eva Sakálová. Tá jej svoju otázku položila v nedávnej rannej šou Ivana „Binďa“ Bindasa. Červenovláska neváhala a poslucháčom priblížila detaily.

Vzhľadom na to, že celá scéna vo filme zaberá zhruba tri sekundy, bol Bindas zvedavý, ako dlho to trvalo v skutočnosti. „Asi dve hodiny. To bol jeden z najdlhších sexov vôbec,“ poznamenala so smiechom v hlase Kristína.

Keď ale prišla na rad otázka, aký bol jej herecký partner, pustila sa ryšavka do vymenovávania nedostatkov. „Nebolo to utrpenie, ale tak mohol ísť na nejakú pedikúru. A mal aj nejakú tú psoriázu, ani pazuchy si neoholil,“ povedala Kristína znechutene na adresu českého herca Martina Fingera. Vzápätí na to dodala: „Ja som sa na to pripravovala. Ráno som si aj nohy oholila. Ale každý k tomu pristupuje inak. On mal z toho evidentne dobrý zážitok a ja iba zážitok. “

Napriek menším nepríjemnostiam si však Kristína nakrúcanie pochvaľovala. „Pili sme pri tom bylinkový alkohol a mne sa tie tri sekundy vo filme páčia,“ uzavrela tému svojich milostných scén. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu