Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Simona Krainová predčasne porodila: Má syna Maxa!

Simona Krainová Zobraziť galériu (4)
Simona Krainová (Zdroj: isifa)

PRAHA – Už je na svete! Hoci termín pôrodu známej modelky Simony Krainovej (37) bol stanovený až na prelom novembra a decembra, jej dieťatko sa vypýtalo na svet skôr. Okolnosti, za ktorých sa narodilo, však neboli ideálne!

Nevedel sa dočkať! Modelka Simona Krainová tušila, že sa jej syn vypýta na svet skôr. Už 22. októbra sa totiž ocitla v nemocnici pre komplikácie v tehotenstve. O pár dní ju síce pustili domov, varovali ju však, že pôrod môže prísť v podstate každým dňom. A stalo sa!

Simona porodila už vo štvrtok 4. novembra, teda približne o mesiac skôr, ako bolo plánované. Podľa vyjadrení jej manažéra Sašu Jányho je napriek tomu všetko v poriadku. „Simona aj malý Max sú v poriadku... Jej partner Karel bol pri pôrode,“ prezradil portálu Novinky.cz. „Neboli žiadne komplikácie a pôrod bol naplánovaný,“ dodal Saša Jány. Blondínka svojho syna priviedla na svet cisárskym rezom v nemocnici u Apolináře v Prahe.

Simona Krainová otehotnela ešte počas účinkovania v tanečnej šou Let´s Dance, z ktorej odstúpila pravdepodobne aj kvôli tehotenstvu. S manželom tvoria pár asi jeden a pol roka. Syn Max je jej prvým potomkom, Vágner má so svojou bývalou partnerkou trojročného syna Káju.

Viac informácií nájdete na Topkách už v piatok!

Krainová a Dvončová sú matkami. Viac čítajte TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu