Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Herec Randy Quaid z Dňa nezávislosti: Zatykač na neho aj manželku!

Randy Quaid Zobraziť galériu (3)
Randy Quaid

LOS ANGELES - Súd v kalifornskej Santa Barbare vydal zatykač na amerického herca Randyho Quaida a jeho manželku Evi po tom, čo sa dvojica v pondelok nedostavila na pojednávanie v prípade bývania na cudzom pozemku bez povolenia. Ďalšie pojednávanie sa uskutoční 26. októbra, dovtedy sa pár môže sám prihlásiť na polícii.

Šesťdesiatročného herca, známeho z vedľajších rolí v snímkach Deň nezávislosti (1996) alebo Prázdniny v Amerike (1983), a jeho manželku zatkli 18. septembra, pretože bez povolenia bývali v hosťovskom dome na pozemku v kalifornskom Montecite.

Randy a Evi Quaidovci však trvali na tom, že nehnuteľnosť vlastnia od deväťdesiatych rokov. Zástupca súčasného majiteľa však poskytol polícii dokumenty dokazujúce, že jeho klient kúpil majetok v roku 2007 od muža, ktorý ho predtým kúpil od Quaidovcov. Polícia pár následne zatkla, podarilo sa jej to však na druhý pokus, pretože keď na miesto prišla po prvý raz, nikto tam nebol.

Manželský pár mal taktiež v hosťovskom dome spôsobiť škodu vo výške viac ako 5000 dolárov. Herec pri zatýkaní nekládol odpor, jeho manželka však áno. Evi Quaid sa tak dopustila aj prečinu kladenia odporu pri zatýkaní. Polícia ich následne odviedla do väzenia pre vlámanie sa do domu a vstup do budovy, ktorá neslúži na obchodné účely, bez povolenia. O deň neskôr ich pustili na kauciu, ktorú stanovili na 50-tisíc dolárov pre každého.

Randy a Evi Quaidovci mali problémy so zákonom už v minulosti. V apríli tohto roku uzavreli dohodu o vine a treste v prípade finančného podvodu. Quaidovci boli obvinení z toho, že v luxusnom stredisku San Ysidro Ranch zaplatili neplatnou kreditnou kartou účty vo výške viac ako 10-tisíc dolárov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu