Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Playmate Cifrová s milencom: Intímnosti na verejnosti!

Eva a Michal bozkami nešetrili. Zobraziť galériu (12)
Eva a Michal bozkami nešetrili.

BRATISLAVA – Užívajú si! Sexi blondínka Eva Cifrová (28) je veru poriadna dračica. Potvrdila to aj na nedávnej módnej prehliadke, kde sme ju stretli v spoločnosti milenca Michala. Zaľúbenci si bez ostychu vymieňali nežnôstky. Ako nám však v rozhovore naznačili, doma majú ešte horúcejšie!

Zvedavé pohľady im neprekážali! Ako sme vás už na topkách informovali, Eva Cifrová má nového priateľa. O tom, že je vo vzťahu s Michalom šťastná, niet pochýb. Na nedávnej spoločenskej akcii dali všetkým prítomným okato najavo, že patria k sebe.

Ako nám zamilovaný párik v rozhovore prezradil, po piatich týždňoch sa už delia o spoločnú domácnosť. Eva a Michal sa netaja tým, že si rozumejú. Očividné je aj to, že o horúce chvíľky nie je núdza.

Na otázku, čo robia preto, aby sa viac spoznali, nám playmate so smiechom odpovedala: „Skús uhádnuť, čo sme robili tie prvé týždne.“ Tým kráska nepriamo naznačila, že sa venovali prevažne jeden druhému. Situáciu začal pohotovo zachraňovať Michal. „Ona myslela prechádzky so psom, televízia a tak,“ konštatoval s pobavením. Pri pohľade na ich pusinky pred objektívom nášho fotografa však málokto uverí, že išlo iba o spomínané aktivity... 

Foto: paparaci.sk; Video: Lukáš Uhrin; Zdroj: Zuzana Šuľáková

VIDEO: Rozhovor s Evou Cifrovou a jej priateľom Michalom o tom, ako im to v ich vzťahu funguje.  



Eva Cifrová si nasla frajera


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu