Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Heribanová otvára salón krásy

Alena Heribanová Zobraziť galériu (4)
Alena Heribanová

BRATISLAVA - Alena Heribanová (50) rozbieha biznis! Sympatická moderátorka Slovenskej televízie plánuje v októbri tohto roka otvoriť v Bratislave luxusný salón krásy. "Každá žena je jedinečná a nádherná. Len treba nájsť spôsob, ako z nej urobiť hviezdu," tvrdí Heribanová. A zrejme vie, o čom hovorí.

Moderátorke vekom na kráse vôbec neubúda - aj po päťdesiatke z nej vyžarujú šarm a optimizmus. A to všetko môže mať podľa nej každá žena, len sa musí posnažiť. Jedným zo spôsobov môže byť aj návšteva salónu krásy, ktorý otvára koncom tohto roka. "Získali sme licenciu na známu francúzsku značku. Tá prinesie veľa noviniek, na Slovensku zatiaľ nič podobné neexistuje," vysvetlila Heribanová. Zákazníčky tohto exkluzívneho zariadenia si môžu byť isté - bude tam o ne dokonale postarané.

"Dvakrát ročne k nám budú z Francúzska prichádzať tie najnovšie trendy v účesoch. Kaderníci tejto značky češú napríklad aj filmové hviezdy v Cannes. A zaručená je aj absolútna hygiena," povedala moderátorka. Podnikateľské aktivity však v žiadnom prípade z jej života nevytlačia prácu na talkshow STV Anjeli strážni. "Anjelov robím naďalej. Pre zaneprázdnenosť som sa však v tomto roku musela vzdať letnej dovolenky," dodala s úsmevom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu