Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odvážna Hurajová: Rozparok až po nohavičky!

Lucia Rózsa Hurajová ukázala nohavičky. Zobraziť galériu (18)
Lucia Rózsa Hurajová ukázala nohavičky.

BRATISLAVA – Odhalila viac, ako chcela! Na štvrtkovej dámskej jazde, ktorú organizovala istá automobilka, si prítomné dámy mohli vychutnať aj módnu prehliadku jednej z najznámejších slovenských návrhárok – Jany Pištejovej (36). Na móle sa v úlohe modelky predviedla aj herečka Lucia Rózsa Hurajová (34), ktorá zaujala obrovským rozparkom na šatách, vďaka ktorému nechtiac ukázala aj nohavičky.

Po vzore známeho seriálu Sex v meste si na včerajšej dámskej jazde mohli pozvané dámy nielen poklebetiť, ale aj ochutnať kvalitné víno, či syry, vyskúšať masáž i luxusnú kozmetiku, dokonca si aj zajazdiť na pripravených autíčkach. Popoludnie venované výhradne iba ženám v kaštieli v dedinke Studené neďaleko Bratislavy spríjemňoval nielen moderátor Marek Vašut, ale aj speváčka Jana Kirschner, či módna prehliadka Jany Pištejovej.

V úlohe modeliek sa okrem krásnych účastníčok súťaže Miss Slovensko Maríny Georgievovej a Sone Skoncovej predviedla aj herečka Lucia Rózsa Hurajová. Tá zahviezdila v nádherných červených šatách s odvážnym rozparkom, ktorý odhalil aj to, čo malo byť skryté. Pri vystavovaní svojich štíhlych nôh totiž ukázala aj čierne nohavičky. Brunetka si však z toho ťažkú hlavu zrejme nerobila. "Predvádzalo sa mi výborne, lebo okolo Janky sa vytvoril fantastický tím a hlavne pohoda. Aj keď každý schodík je výzva, vždy si predstavujem tie najkatastrofickejšie scenáre," netajila Hurajová, ktorej však odvážny rozparok na šatách nevadil. "Neprekážalo mi to, práve naopak. Rozparok dovoľoval rázny krok," dodala herečka, ktorá si teda prehliadku aj napriek menšiemu odhaleniu skvelo vychutnala.

Sledujte TOPKY TV: Módna prehliadka Pištejovej. Hurajová s odvážnym rozparkom.



módna prehliadka v studenom


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu