Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Missky provokovali telom: Husárova vnadami, Izakovičová zadočkom!

Veronika Husárová a Magdaléna Izakovičová Zobraziť galériu (17)
Veronika Husárová a Magdaléna Izakovičová

BELADICE – Ukázali toho viac! Počas včerajšej módnej prehliadky sa na mólo postavili aj dve sexi tmavovlásky. A to Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová (23) a finalistka Miss Universe SR 2010 Magdaléna Izakovičová (19). Každá z nich počas prehliadky zaujala iným spôsobom!

Včera podvečer predstavil v kaštieli neďaleko Nitry svoju tvorbu módny návrhár Róbert Bartolen. Dôkazom toho, že rád experimentuje, môžu byť aj svadobné šaty, ktoré predviedla tohtoročná finalistka súťaže Miss Universe SR Magdaléna Izakovičová. Jej model bol totiž vyrobený z priesvitného materiálu a pri pohľade zozadu jemne odhaľoval manekýnkine ženské krivky.

Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová sa na rozdiel od spomínanej krásky prevtelila do kože nočného motýľa. Aspoň tak ona sama nazvala model, ktorý predvádzala. „Cítim sa v ňom veľmi dobre. Vôbec ma neprekvapuje, že Robko na mňa niečo také vymyslel. On ma vždy navlečie do takýchto šiat,“ povedala nám so smiechom tmavovláska, ktorá mala počas prehliadky dekolt prikrytý množstvom náhrdelníkov. Keď však zo seba model vyzliekla, na recepcii sa objavila v tope s hlbokým výstrihom.

Sledujte TOPKY TV: Takto to na prehliadke v Beladiciach vyzeralo.  



Prehliadka v Beladiciach


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu