Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nešťastná Puškárová: Na Švajdu je nahnevaná kvôli malému!

Zlatica Puškárová, Patrik Švajda a ich syn Leo. Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová, Patrik Švajda a ich syn Leo.

BRATISLAVA - Žiarli! Moderátorka Zlatica Puškárová (31) má ťažké srdce na svojho partnera Patrika Švajdu (38). Za konfliktom stojí syn tejto prominentnej dvojice. Čo vlastne malý Leonard (7 mesiacov) nechtiac spôsobil?

Zlatica Puškárová si naplno vychutnáva všetok voľný čas so synčekom Leonardom. Sleduje ako rastie a teší sa z každého chlapcovho pokroku.  „Prvýkrát sa postavil pri postieľke a pozeral sa na nás. To sú také nádherné momenty, nad všetko, veľmi si ho užívame,“ priznala nadšene tvár televízneho spravodajstva.

Hoci má plavovláska zo svojho syna radosť, predsa len už zažila momenty, kvôli ktorým má vrásky na čele. Smutná bola napríklad vtedy, keď chlapec prvýkrát prehovoril. „Povedal najskôr tata,“ vyjadrila sa pre TOPKY TV so sklamaním v hlase Puškárová. Dokonca pred naším objektívom priznala, že ju to štvalo. „Dosť ma to nahnevalo. Bola som z toho nešťastná, lebo som myslela, že ocení tú materinskú lásku, ktorú mu dávam. No on povedal tata... a ešte to aj zopakoval. No ja som šťastná, máme sa fajn,“ povedala Zlatica. Viac sa o jej materstve, vzťahu so synom a Patrikom Švajdom dozviete z videa.

Sledujte TOPKY TV: Puškárová so Švajdom o synovi a o tom, čo ich čaká.



svajda a puskarova na predstaveni vonavky


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu