Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Olivia Munn v spodnej bielizni: Je to čiernovlasá diablica!

Olivia Munn sa pred objektívom opäť poriadne odviazala Zobraziť galériu (5)
Olivia Munn sa pred objektívom opäť poriadne odviazala

LOS ANGELES – Divoká sexica! Modelke Olivii Munn (30) zjavne pózovanie na šteklivé fotografie problém nerobí, práve naopak. V spodnej bielizni sa predviedla naozaj vo všetkých polohách. Postojačky, na kolenách, ba dokonca dole hlavou!

Od sladkého dievčatka má ďaleko! Olivii sa stačí pozrieť do tváre a je vám úplne jasné, že s ňou nuda určite nie je. Miniatúrny čierny topík, priesvitná podprsenka, či prúžkované nohavičky – takýmito outfitmi najnovšie potešila čitateľov pánskeho magazínu GQ.

Tmavovlasá kráska sa netají tým, že má svoje slabosti. Patrí medzi ne napríklad láska k superhrdinom. „Milujem sa prezliekať za superhrdinov a keď sa prezlečiem za Superženu, mám naozaj pocit, že som silnejšia,“ prezradila. Ktovie, možno si raz akčnú superhrdinku naozaj zahrá, strieborné plátno jej nie je cudzie. Uvidíme ju, napríklad, aj v druhom pokračovaní filmu Iron Man.

Olivia je zdravo drzá a nechýba jej zmysel pre srandu. Ako príklad spomína situáciu, keď sa prvýkrát stretla s moderátorom Daily Show, v ktorej má vystupovať, Jonom Stewartom. „Keď sme sa stretli, Jon spomenul, že je žid a ja som sa ho spýtala: ‘Ten Holokaust – to sa naozaj stalo?’ Samozrejme, viem, že sa to stalo, ale to je môj zmysel pre humor, a dokázala som, že viem vtipkovať v štýle Daily Show,” prezradila hrdo na svoju adresu. Uvidíme, dokedy bude divákov jej štýl humoru baviť!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu