Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odhalená misska Franeková: Takto bojuje s celulitídou!

Takto bojuje Franeková proti celulitíde. Zobraziť galériu (6)
Takto bojuje Franeková proti celulitíde.

BRATISLAVA – Vylepšuje problémové partie! Miss Slovensko z roku 2009 Barbora Franeková (21) sa netají tým, že podstupuje skrášľovacie procedúry. Pred pár dňami sa pustila do boja s tukovými vankúšikmi na zadočku. Pozrite sa, aký recept má na známeho strašiaka žien - celulitídu.

Krásna pleť a perfektná postava sú devízou každej modelky. O tom vie svoje aj minuloročná kráľovná krásy Barbora Franeková. Sympatická brunetka sa však netají tým, že k svojej dokonalej vizáži si musí občas dopomôcť. Okrem cvičenia a prísneho stravovania totiž z času na čas zájde aj do salónov krásy.

Pred pár dňami absolvovala dokonca hneď dve procedúry na istej bratislavskej klinike. Zákroky pozostávali z obrusovania kože na tvári a lymfomasáže, ktorá výrazne pomáha v boji proti celulitíde. „Na lymfatickú masáž chodím pravidelne a cítim sa po nej veľmi dobre,“ priznala Franeková.

Brunetka sa okrem nadbytočných tukových vankúšikov na zadku snažila zbaviť aj odumretej pokožky na tvári. „Obrusovanie tváre som vyskúšala prvýkrát. Pleť som po nej mala veľmi hebkú a jemnú. Bola som prekvapená, že efekt som videla už po prvej návšteve,“ uzavrela bývalá miss.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu