Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vedia sa vyzliekať: Najlepšie striptízové scény všetkých čias!

Hollywoodske krásky to pred kamerou vedia roztočiť
Hollywoodske krásky to pred kamerou vedia roztočiť

LOS ANGELES – Nedá sa na ne zabudnúť! Demi Moore, Jessica Alba či Salma Hayek – to sú len niektoré z hviezd, ktoré sa nechali nahovoriť na poriadne erotický striptíz. Samozrejme, priamo pred kamerami. A výsledok naozaj stál za to!

 

 

 

 

 

 

Salma Hayek: Nahá zvodkyňa s hadom okolo krku!
Erotiky sa nebojí! Salma (43) si počas svojej kariéry zahrala viacero striptízových scén, ale to najlepšie ukázala vo filme Od súmraku do úsvitu. Nielen, že sa predviedla s obrovským hadom okolo krku, ale strčila aj nohu do úst Quentina Tarantina! A to, čo predviedla s fľašou piva, zobralo dych určite všetkým...

 





 

Demi Moore: Zvádza v mužskom outfite!
Na ženách v mužskom oblečení je niečo neuveriteľne príťažlivé! To si zjavne uvedomovali aj tvorci  filmu Striptease, keď naordinovali Demi Moore (47) v slávnej striptízovej scéne oblek s klobúkom a kravatou. Hoci film ako taký veľký úspech nezaznamenal, táto scéna stojí za to. A mala by, veď herečke zaplatili na tú dobu rekordných dvanásť a pol milióna dolárov!

 

 





 

Jamie Lee Curtis: Jej telo nemá najmenšiu chybičku!
Tvár nič extra, ale telo na zabitie! Tak sa dá opísať herečka Jamie Lee Curtis (51). Svoje krivky dokonale predviedla Arnoldovi Schwarzenegerovi, dnešnému kalifornskému guvernérovi vo filme Pravdivé lži. Jej vypracované brucho, pevné prsia a guľatý zadok vyzerajú dokonale – a to mala pri natáčaní tejto scény už tridsaťšesť rokov!

 





 

Jessica Alba: Kráľovná divokého západu!
Hádzanie lasom jej ide aspoň tak dobre ako vrtenie bokmi! Jessica Alba (29) a jej telo farby kávy s mliekom je na striptíz ako stvorené. A mladá herečka určite vie, ako ho predviesť na úrovni. Vrtenie zadočkom a jemné dotyky lasa na holom tele určite priviedli nejedného diváka filmu Sin City do varu!

 

 





 

Daryl Hannah: Ohybná ako nikto!
Nenútene sexi! Striptíz Daryl Hannah (49) sa do veľkej miery líši od tých ostatných. Chýbajú totiž svetlá či svetelné efekty. Vo filme Tanečnica od Modrého leguána však herečka robí kúsky ako skúsená tanečnica a práca s tyčou jej ide na jednotku!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu