Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Dvojitá dávka sexepílu: Juhoafričanka v gaťkách a bez podprsenky!

Exotická kráska Charlize Theron zvádza polonahá pred zrkadlom Zobraziť galériu (5)
Exotická kráska Charlize Theron zvádza polonahá pred zrkadlom

MOSKVA – To je ale kočka! K hollywoodskej herečke Charlize Theron (35) bola príroda nadmieru štedrá. Vysoká blondínka s pôvabným úsmevom, podmanivým pohľadom modrých očí a nádhernými prsiami nenechá žiadneho muža chladným. Je natoľko výrazný typ, že ju obdivujú aj ženy. Od New Yorku po Tokio a od Kapského mesta až po Sibír!

Rodáčka z Juhoafrickej republiky má bohaté skúsenosti s modelingom. Fotenie zvláda ľavou zadnou, pretože je prirodzená a vyzerá z každého uhlu dokonale. Jej fotografie sa najnovšie objavia v septembrovom vydaní ruskej edície ženského magazínu Elle. Zmyselne pootvorené pery, zvodný pohľad, dokonalé nohy v podväzkoch, či len v nohavičkách a vyťahanom tričku – tieto zábery zaručujú, že po magazíne siahnu aj ruskí muži! 

Jedna z najkrajších žien planéty! Takáto povesť predchádza Charlize, pričom herecky ju do hviezdnych výšin, paradoxne, vyniesla úloha škaredej vrahyne – prostitútky vo filme Monštrum. Za svoj  presvedčivý výkon získala sošku Oscara. A to pritom nemala vždy na ružiach ustlané a v jej živote sa odohrala tragická udalosť. Ako šestnásťročná bola svedkom hádky svojich rodičov, ktorá prerástla do fyzickej potýčky. Došlo to tak ďaleko, že matka v sebaobrane zastrelila otca!

Svoju kariéru začala Charlize ako modelka a na snímkach vyzerala tak božsky, až jej mama poradila skúsiť to s filmom. A motyka vystrelila – upozornila na seba v nie práve najúspešnejšom titule Two Days in the Valley. Vďačí mu však za erotickú scénu, ktorá rozpálila tých správnych ľudí so zaujímavými filmovými ponukami. Napriek tomu, že je dnes hviezda, nohami ostala pevne na zemi. „Nikdy som nechcela byť celebrita. Nevedela som, čo to je, pokým som neprišla do Ameriky. Vždy som milovala film ako taký. Ale vyrástla som v kultúre, kde sme nečítali o hviezdach! Nepotrebujem priveľkú pozornosť, potom sa necítim vo svojej koži,“ povedala herečka v jednom interview. Tak to máš smolu, s takouto sexi vizážou pokoja nenájdeš!




charlize-theron-2-days-valley-clip
Uploaded by EgotasticMedia. - Check out sexy vids. Caution - NSFW!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu