Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Hádka Mázikovej a Bartošovej: Chľastala, fajčila, je arogantná a... SEBECKÁ!

Slovná vojna medzi Evou Mázikovou a Ivetou Bartošovou. Zobraziť galériu (6)
Slovná vojna medzi Evou Mázikovou a Ivetou Bartošovou.

BRATISLAVA – Nezmestí sa do kože! Česká speváčka Iveta Bartošová (44) predviedla počas nakrúcania pripravovanej jojkárskej šou Kapor na torte svoju odvrátenú stránku. Jej správanie nenechalo chladnou Evu Mázikovú (60). A problém bol na svete.

Po konflikte medzi slovenskou podnikateľkou Norou Mojsejovou (52) a českou pornoherečkou Dolly Buster (40), si počas nakrúcania medzinárodnej šou o varení skočili do vlasov aj Iveta Bartošová a Eva Máziková.

Kolegyne z brandže sa pochytili po tom, čo sa Bartošová pustila do pani Lidky, ktorá bola v šou ako jediná „žena z ľudu“. Česká speváčka ju kritizovala kvôli tomu, že vraj mala špinavú kuchyňu. A živelnej Mázikovej viac nebolo treba. „Zastala sa jej. Povedala, že sa nepatrí kritizovať niekoho kuchyňu. Následne ju požiadala, aby opustila stôl,“ povedal topkám speváčkin manažér Noro Mészároš.

Iveta však kritizovala ďalej. Eva teda rezolútnejšie zopakovala svoju požiadavku. „Bartošová zjavne nerozumela tomu, že to, čo hovorí, je hlúposť. A tiež, že sa to nepatrí. Iveta mala v ten deň znovu vypité a pôsobila ako keby bola mimo,“ podotkol Mázikovej manažér. Ako ďalej dodal, slovenská speváčka si v ten večer vyslúžila obdiv ostatných súťažiacich a ľudí zo štábu za to, že sa zastala pani Lidky. Dokonca jej zatlieskali, keď povedala Ivete pravdu do očí. 

Topky.sk ďalej v súvislosti s Bartošovej správaním zistili, že pohorela ako hostiteľka, kuchárka a aj ako slušne vychovaný človek. „Bola skutočne neprispôsobivá. Na každé jedno nakrúcanie chodila aj so štvorhodinovým meškaním. To všetkých poriadne hnevalo. Veď takto sa profík nespráva! Všetci boli vždy pripravení a nalíčení. O ňu sa však musela špeciálne starať jedna vizážistka aj na pľaci. No i tak to na nej nebolo veľmi vidieť,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia.

Spomínanými prešľapmi však Bartošovej prehrešky nekončili. Hoci sa snažila navariť čo najlepšie, i tak sa jej stalo niekoľko trapasov. „Bol to napríklad prst v polievke Evy Mázikovej, neporiadok v kuchyni, prevarené zemiaky a 5-hodín sa pečúce mäso,“ povedal človek zo štábu.

Bartošová bola počas nakrúcania nepríjemná. Jej podráždené správanie vraj bolo spôsobené vplyvom alkoholu. „Pila a tiež často fajčila cigary. Ich dym obťažoval všetkých naokolo. Na posledný deň nakrúcania prišla opäť s dvojhodinovým meškaním. Bola pripravená na to, že nech sa varí čokoľvek, bude len kritizovať. Chcela dať málo bodov, aby mohla vyhrať. Do relácie išla najmä kvôli tomu, aby mohla odpromovať svoju pesničku a seba,“ povedal topkám Mázikovej manažér.

Ako ďalej prezradil náš zdroj, Iveta sa celý čas hrala na niečo, čím nie je. Napríklad na odborníčku na pokrmy. „O jedlách ostatných súťažiacich hovorila, že obsahujú veľa „éčiek“. Vraj sú nezdravé. Keď sa jej opýtali súťažiaci, čo sú to podľa nej tie „éčka“, nevedela odpovedať a kritizovala ďalej. Za to si však Iveta vyslúžila výsmech od spolusediacich a aj od štábu,“ povedal človek zo zákulisia. 

V súvislosti s Bartošovej správaním sme sa snažili osloviť aj ju samotnú. Do týchto chvíľ však nezdvihla telefón.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu