Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nelichotivé slová o mŕtvej Bartošovej: Máziková si servítku pred ústa nedáva!

Eva Máziková Zobraziť galériu (4)
Eva Máziková (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Povie, čo si myslí! Eva Máziková (66) je povestná svojou energiou, ale aj tým, že bez rozpakov a bez servítky hovorí o hocičom. V čase, keď účinkovala v šou Kapor na torte, nemala problém negatívne sa vyjadriť o speváčke Ivete Bartošovej (†48). A nič sa nezmenilo ani teraz, keď už je česká speváčka mŕtva.

Eva Máziková sa pred pár rokmi ukázala v šou Kapor na torte. Súťažila tam s ňou okrem iných aj speváčka Iveta Bartošová. A veľmi si nesadli. Energická Slovenka mala k svojej kolegyni množstvo výhrad. 

A nemá problém zopakovať ich aj dnes. „Nemala som rada, ako chodila na nakrúcanie stále neskoro a všetci na ňu museli čakať. To profesionál nerobí,” povedala Máziková denníku Aha! „Bol z nej cítiť alkohol a celý čas pila vodku,” dodala bez akýchkoľvek servítok pred ústami. 

Na druhej strane, samovražda popovej princeznej nenechala Evu chladnou. „Sedela som práve na káve s maminkou a keď sa ku mne tá správa dostala, vykríkla som na celú kaviareň. Myslím, že mala nejako tú smrť zakódovanú. Myslím, že patrila k ľuďom, čo nedokážu byť šťastní,” ukončila spomínanie na Ivetu Máziková. 

Viac o téme: Iveta BartošováEva Máziková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu