Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Markizáčka Drobová: Tajná dovolenka s milencom?!

Gabika Drobová a Karol Ruman v spoločnosti. Zobraziť galériu (6)
Gabika Drobová a Karol Ruman v spoločnosti.

BRATISLAVA – Užíva si! Kreatívna producentka televízie Markíza Gabriela Drobová (36) v týchto dňoch relaxuje na dovolenke v zahraničí. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby jej spoločnosť nerobil muž, ktorý je podľa našich informácií už niekoľko mesiacov jej tajným milencom.

Markizácka šéfka československého projektu Talentmánia, Gabriela Drobová, si podľa našich informácií užíva posledné dni voľna pred spustením veľkej šou v spoločnosti známeho finančníka Karola Rumana. „Je na dovolenke s ním,“ prezradil náš zdroj z blondínkinho okolia. Topky.sk už v júni tohto roka informovali, že spomínaný podnikateľ sa okolo Gabiky točí už dlhší čas.

Keď sme Markizáčku kontaktovali v súvislosti s pobytom v zahraničí, nepoprela, že je v cudzine. „Som mimo Slovenska a mám tu minimálny signál,“ napísala nám Drobová, ktorá nepriamo priznala, že je na dovolenke. Diplomaticky sa však vyhla odpovedi na našu otázku, či jej robí spoločnosť aj finančník. Ubezpečila nás však, že „s Karolom Rumanom pár netvorím.“

Gabika robí zrejme tajnosti okolo vzťahu aj preto, lebo si chce svoje súkromie strážiť. Ďalším dôvodom, kvôli ktorému sa na túto tému nechce vyjadrovať, bude zrejme aj to, že má Karol nevyriešený manželský vzťah - je oficiálne stále ženatý. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu