Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Lindsay Lohan s ďalším trestom: Otec jej zložil otrasnú pesničku!

Lindsay Lohan a jej otec Michael Zobraziť galériu (7)
Lindsay Lohan a jej otec Michael (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Ocinkovo dievčatko! Takto vníma herečku a speváčku Lindsay Lohan (24) jej otec Michael. Asi mu ušlo, že jeho dcéra už nie je malé dieťa, ale dospelá žena. Zložil jej infantilnú pesničku A Father's Love. Veľmi jej tým nepomohol. Niektoré americké médiá si z nej robia posmešky.

„Dúfajme, že sa k nej do väzenia pesnička nedostane, pretože by jej privodila nové trápenia,“ reagovali ironicky niektorí hudobní publicisti. Lindsay sedí v chládku za porušenie podmienky za obvinenia zo šoférovania pod vplyvom alkoholu a prechovávania drog z roku 2007. Posledné týždne sú pre ňu ako zlý sen. Spamätáva sa z toho, že je za mrežami a čelí nevraživosti zo strany spoluväzenkýň za údajné zvýhodňovanie. A do toho sa ešte pridal výsmech za gýčovú pesničku.

„Navždy oteckovo dievčatko, s úsmevom, ktorý nikdy nevybledne, teraz je však ďaleko odo mňa, len viera mi svieti na cestu," spieva sa v texte skladby. Otec Michael ju nenaspieval, iba zložil. Nevedno, či tým chcel len povzbudiť dcéru, alebo sa zviditeľniť na úkor jej prešľapu. Ako obchodníkovi na Wall Street sa mu veľmi nedarilo a pohorel aj pri podnikaní s cestovinami. Východiskom z núdze sa preňho zrejme stalo komponovanie hudby. Jeho prvá skladba však hitom nebude!

Špekuluje sa, že za Lindsaynými problémami s alkoholom a drogami stojí práve nestabilné rodinné zázemie. Jej rodičia mali búrlivý vzťah. Vzali sa v roku 1985, potom sa rozviedli, keď mala tri roky. Neskôr sa dali opäť dokopy, ale nevydržalo to a rozišli sa v roku 2005. Ešteže si Lindsay neposedí vo väzení dlho, pretože celý album pesničiek v podobnom duchu by nemusela predýchať!



PREMENY LINDSAY LOHAN


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu