Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šmajda po desivej nehode: S Rolins ma neporovnávajte!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (4)
Miro Šmajda

BRATISLAVA – Prekliate leto! Aspoň pre speváčku Daru Rolins (37) a exsuperstáristu Mira Šmajdu (21). Obaja totiž zažili počas tohtoročných letných dní desivú automobilovú nehodu. Topky.sk zisťovali, ako to vníma blondiak. Nebojí sa, že ho budú porovnávať s Rolins?

Mladý nádejný spevák Miro Šmajda, ktorý pred pár dňami prežil hrozivo vyzerajúcu haváriu, je už druhou známou osobnosťou, ktorá mala počas tohto leta nehodu. Tou prvou je pop diva Dara Rolins, ktorá sa pred dvoma týždňami zrazila s motocyklistom Jidřichom Rotreklom (†63). Ten kolíziu neprežil a speváčka teraz čelí nielen nepríjemným výčitkám z neúmyselného usmrtenia človeka, ale aj nenávisti zo strany rodiny mŕtveho a okolia.

Zaujímalo nás, či sa Šmajda neobáva, že ho ľudia budú porovnávať s Darou, hoci on pri havárii nikoho nezranil. A ako celú nehodu vníma on. „S Darou by som to neporovnával, myslím si len to, že sa takéto veci jednoducho stávajú každému z nás. Len u niekoho to ide do médií a dostane sa to na úroveň kauzy ,“ povedal nám Miro, ktorý si myslí, že každý človek robí chyby. „Ale je to také isté u každého, všetci sme ľudia a život je nevyspytateľný,“ dodal Šmajda, ktorý je momentálne v domácej liečbe, no už čoskoro sa chce zaradiť do svojho bežného života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu