Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Priznanie tehotnej Krainovej: Dieťa som nechcela!

Simona Krainová bábätko neplánovala. Zobraziť galériu (4)
Simona Krainová bábätko neplánovala.

PRAHA – Už nič netají! Simona Krainová (37) päť mesiacov popierala tehotenstvo, no teraz občas poskytne otvorené rozhovory o svojom stave. Internetovej televízii stream.cz sa dokonca priznala, že je sebecká kariéristka, ktorej dieťa vôbec v živote nechýbalo!

Musela sa s tým vyrovnať! Simona Krainová tajila svoje tehotenstvo, lebo vo svojom veku si pred potvrdením svojho stavu chcela byť istá, že je bábätko zdravé a podstúpila preto aj test plodovej vody.

Navyše, ju samu tento zmenený stav zrejme poriadne zaskočil. „Ja som si svoj život vedela dosť dobre predstaviť aj bez detí. Nemala som pocit, že by mi niečo chýbalo a že by to malo byť práve dieťa,“ otvorene prezradila redaktorke internetovej televízie stream.

Simona dokonca priznala, že v liste, ktorý zaslala do časopisu Elle svoje pocity ohľadom tehotenstva dosť korigovala a nenapísala všetko úplne otvorene. „Strašne sa teším na tú životnú zmenu a zároveň sa jej bojím. Už som si zvykla na svoj komfort, pohodlie. Človek je prirodzene sebecký, keď nemá rodinu a ja som veľká kariéristka,“ priznala modelka.

Môžeme teda zrejme očakávať, že Krainová po pôrode veľmi rýchlo zhodí prebytočné kilogramy a vráti sa na prehliadkové móla. Alebo ju narodenie synčeka zmení? Nechajme sa prekvapiť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu