Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krainovej odstup z Let´s Dance: Ukázala gaťky a zbalila kufre!

Simonu Krainovú neposlúchali šaty. Zobraziť galériu (9)
Simonu Krainovú neposlúchali šaty.

BRATISLAVA – Sexi lúčenie! Simona Krainová (37) sa v nedeľu predviedla na parkete v zaujímavých šatách. Ich strih spôsoboval, že zboku vyzerala ako nahá. To však ešte nebolo nič v porovaní s tým, keď vybehla na parket. Vo víre tanca jej totiž zakryli skôr tvár ako telo, čo malo za následok kompletné odhalenie nohavičiek. Keď ich ukázala, spokojne odstúpila zo šou.

Náhoda alebo zámer? Simona Krainová nedávno v Let’s Dance vyčítala Patrícii Vittekovej, že ukazuje svoje prednosti v odvážnych výstrihoch a tak získava dobré známky od porotcu Chlopčíka. Túto nedeľu sa však odhaľovala práve Simona!

Ľahučké šaty spredu vyzerali, že majú zakryť Simonine rastúce bruško, keďže už nejakú dobu sa šepká o jej tehotenstve. Zboku však látku držala len ozdobná spona a modelka bola z tohto pohľadu doslova polonahá. Ešte viac však ukázala pri tanci!

Aj pomalá rumba dokázala nadvihnúť látku tohto outfitu tak, že ňou mala Simona zakrytú tvár, pričom telo zostalo odhalené. „Niekto mi hovoril, že som mala šaty cez hlavu, no ja som to neregistrovala. Ale Erik hovorí, že to je tak správne, keď nevnímate spadnutú náušnicu, ani to, ako máte šaty, “ povedala nám.

Kostým však bol podšitý akýmisi plavkami, ktoré našťastie držali na mieste a Krainová nezostala na parkete úplne nahá. Isté je, že takéto pikantné vystúpenie bolo v modelkinom prípade  posledné. Z Let’s Dance totiž odstúpila kvôli zdravotným problémom.

Ako vznikali v Let´s Dance účesy Simony Krainovej? Kliknite SEM!

 

Sledujte TopkyTV: Simona Krainová o svojich nedeľných „nehodách“.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu