Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Neverný Mareš: Spôsob, akým opustil ženu a deti, je úbohý!

Leoš Mareš myslí asi len na seba. Zobraziť galériu (4)
Leoš Mareš myslí asi len na seba.

PRAHA – Nedáva si servítky pred ústa! Leoš Mareš (34) sa v poslednej dobe rozhovoril o svojej nevere a o odlúčení od manželky Moniky (34). Bohužiaľ, príliš džentlmensky sa nevyjadruje. Nič vraj neľutuje, lebo ako otec rodiny sa príliš nudil. A on si predsa chce užívať!

Chce mať svoje pohodlie a neberie na nikoho ohľad! Ako sme nedávno informovali, Leoš Mareš nemá výčitky z toho, že manželku podviedol s modelkou Gabikou Dvořákovou. Najnovšie dokonca poskytol rozhovor časopisu Elle, kde tvrdí, že si chce užívať.  „Rodina a deti sú stereotyp,“ prekvapuje otvorenosťou Mareš.

Paradoxné pritom je, že s Monikou Poslušnou pred svadbou chodil asi deväť rokov a ženil sa až po tridsiatke, kedy by už mal byť v podstate na rodinný život pripravený. Ale nie je! Preto svoju manželku a dvoch synov opustil. „Zrazu som si uvedomil, že presne viem, ako by môj život vyzeral až do smrti. Ten hroziaci stereotyp rodinného života ma asi vydesil. A preto som pred ním utiekol ešte skôr, než nastal,“ snažil sa ospravedlniť svoje konanie.

Našťastie, uvedomil si aspoň to, že najviac bral ohľad len sám na seba. „Iní by na mojom mieste zaťali zuby a obetovali sa, ale ja som sebec,“ priznal. A v tom sa s ním zhoduje aj jeho manželka. „Rodina nie je stereotyp a je blázon, keď si to myslí. Každopádne je to neuveriteľné sebecké a mrzí ma, že si to neuvedomil skôr, než si založil väčšiu rodinu,“ povedala nahnevaná Monika denníku Aha! Podľa nej Leoša k horšiemu zmenil úspech, ktorý dosiahol príliš rýchlo a ľahko. Preto si zrejme svoju rodinu nedokáže vážiť a chce si užívať život bez obmedzení.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu