Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Exkluzívne VIDEO s Bartošovou: Za 6 týždňov som schudla len kilo!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (9)
Iveta Bartošová

BRATISLAVA – Drela, ale nechudla! Iveta Bartošová (44) podstúpila náročnú kúru, pri ktorej jej športoví tréneri dali riadne do tela. Napriek tomu česká speváčka priznala, že príliš neschudla. Je z výsledkov sklamaná?

Nič výnimočné! Iveta Bartošová tvrdí, že podobnú kúru absolvuje pred každým svojím projektom alebo turné. Musí totiž dobre vyzerať na reklamných plagátoch a akciách, plus potrebuje nabrať kondíciu.

Tentoraz jej to mal zabezpečiť pobyt na skrášľovacej klinike v Bratislave spojený s cvičením vo fitnescentre Rozadol. „Tie športové aktivity boli najnáročnejšie, tréneri sa so mnou príliš nemaznali,“ s úsmevom sa posťažovala Iveta.

Zároveň si však speváčka uvedomovala, že úplne inú figúru z nej nevysekajú. „Bolo mi jasné, že za šesť týždňov nestihnem všetko, čo by som si predstavovala,“ povedala nám. Paradoxne, práve chudnutie vraj vôbec nebolo jej prvotným cieľom. „Zhodila som kilo alebo dve, ale spevnila sa mi postava a cítim sa dobre,“ komentovala výsledky svojho pobytu.

Hoci pôvodne Bartošová plánovala na víkendy odchádzať domov do Prahy, nakoniec si to rozmyslela a odišla až po šesťtýždňovom „turnuse“ minulý piatok . Posledný tréning sme strávili s ňou a rozhovor so speváčkou prinášame vo videu.

 

Sledujte TopkyTV: Rozhovor s Ivetou Bartošovou o jej skrášľovacom programe.



Rozhovor s Bartošovou o skrášľovacej kúre


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu