Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jacksonov syn: Zlieza mu farba z kože ako otcovi!

Prince Michael Jackson II. a jeho otec Zobraziť galériu (7)
Prince Michael Jackson II. a jeho otec (Zdroj: SITA)

HAVAJ – Génom neunikne! Zdá sa, že na najstaršom synovi kráľa popu Michaela Jacksona, Princovi Michaelovi I. (13), sa prejavujú známky kožnej choroby, ktorou trpel aj jeho otec. V oblasti podpazušia má totiž viditeľné svetlé fľaky. Dopadne ako jeho otec?!

Jablko nepadá ďaleko od stromu – v tých dobrých veciach, ani v tých horších. Toto pravidlo sa, žiaľ, opäť potvrdilo. Zdá sa totiž, že najstarší syn Michala Jacksona trpí rovnakou chorobou, ako jeho otec. Hlavným prejavom vitiliga je blednutie pokožky. A hoci Prince Michael nie je taký tmavý, ako býval jeho otec, svetlý fľak v jeho podpazuší je jasne viditeľný.

Jacksonov syn: Zlieza mu
Zobraziť galériu (7)


Svojou chorobou vyvrátil najstarší syn Michaela Jacksona hneď dva druhy pochybností. Mnoho ľudí totiž nebolo na sto percent presvedčených, že popová hviezda je jeho skutočný rodičom. „Toto raz a navždy dokazuje, že Michael je jeho otec!“ povedal člen rodiny.

Michael Jackson síce o sebe tvrdil, že trpí vitiligom a preto jeho pokožka bledne, veľa ľudí však bolo presvedčených, že si kožu zosvetľuje zámerne. Pravda sa zrejme ukázala až po jeho smrti – a nanešťastie práve vďaka chorobe jeho syna.

Prince Michael má ešte dvoch mladších súrodencov – svoju vlastnú sestru Paris a mladšieho brata Princa Michaela II.. Matkou prvých dvoch potomkov Michaela Jacksona je Debbie Rowe, matkou mladšieho syna neznáma náhradná matka.

Presvedčila vás choroba Michaela Juniora o tom, že je naozaj synom Michaela Jacksona?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu