Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce odhalenie: Jackson zomieral, lekár si užíval so striptérkou!

Michael Jackson a Conrad Murray Zobraziť galériu (5)
Michael Jackson a Conrad Murray

LOS ANGELES – Doktor sa zabáva so striptérkou, vo vedľajšej izbe skonáva jeho pacient! Takýto scenár sa najnovšie pretriasa v súvislosti s osobným lekárom speváckej ikony Michaela Jacksona, Conradom Murrayom (57). Bude musieť opäť čosi vysvetľovať!

Známe “aj zlá reklama je reklama“ zaberá možno u hviezdičiek, ale určite neplatí u lekárov. Za Conradom Murraym by sa v týchto mesiacoch zrejme nevybral nikto, kto trpí nespavosťou. Tento doktor má po celom svete renomé chlapíka, ktorý vás uspí až na smrť. Práve on nerozumne naordinoval spevákovi Michaelovi Jacksonovi silné anestetikum, po ktorom sa kráľ popu už neprebral.

Na doktora minulý týždeň zaútočil spevákov otec Joe Jackson s novou žalobou. Údajne získal informácie o tom, že len niekoľko hodín pred Michaelovou smrťou sa podgurážený Murray veselil v striptízovom bare. A to nie je všetko! Najnovšie sa na scéne objavila stiptérka, ktorá nielenže potvrdila, že Murray navštívil “pelech nerestí“, ale že si ju pán doktor dokonca pozval do Jacksonovho domu! Namiesto toho, aby skontroloval stav svojho prominentného pacienta, zrejme mal čo robiť s vlastným zvýšeným pulzom z dámskej návštevy.

Táto nová skutočnosť Murrayovi nehrá do karát, pretože momentálne zubami-nechtami bojuje o udržanie licencie. Súd mu ju zatiaľ neodobral, ale od februára je obvinený z neúmyselného zabitia. Hoci lekár striptérkine tvrdenia odmietol, jeho reputácia má ďalšiu trhlinu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu