Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Milovník Gerard Butler našiel novú obeť: Prsnatú Lindsay Lohan!

Gerard Butler a Lindsay Lohan Zobraziť galériu (7)
Gerard Butler a Lindsay Lohan

HOLLYWOOD – Môže si urobiť ďalší zárez! Hollywoodsky zvodca číslo jeden, herec Gerard Butler (40), neváha a zbierku svojich mileniek rozširuje tak rýchlo, ako sa len dá. A jeho najnovšou korisťou nie je nik iný, ako obdarená hviezdička Lindsay Lohan (23)!

Niečo na tom Gerardovi je! Veď ako inak by si tento Škót dokázal získať priazeň tých najsexi žien planéty? Nezaháľa ani dnes a k menám ako Jennifer Aniston, Jessica Simpson či Cameron Diaz pribudlo ďalšia známa žena – o sedemnásť rokov mladšia Lindsay Lohan.

Herečka, ktorá je momentálne slávna skôr pre svoje avantúry a problémy so zákonom ako natočenými filmami, padla Gerardovi do oka už pred pár mesiacmi. Stretli sa v Maroku a mali sa k sebe ako dve hrdličky. Ich opätovné stretnutie prebiehalo podobne. Už pred týždňom ich prichytili fotografi vo vrúcnom objatí a to rozhodne nebol koniec tohto romániku, práve naopak!

Svoje horúce city si dali najavo aj na párty v Beverly Hills. Prišli na ňu síce oddelene, ale keď sa zbadali, už sa od seba nedokázali odtrhnúť. „Ako čas plynul, boli k sebe stále viac a viac priateľskí, slovo dalo slovo a odišli spolu.“ Ak si však myslíte, že zamierili do jedného z ich príbytkov, ste na omyle. „Kamaráti povedali, že spolu odišli do hotela. Na párty sa v jednom kuse obchytávali,“ prezradil interný zdroj. Nuž, o tom, či je tento „vzťah“ iba o sexe asi špekulovať netreba!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu