Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Exmilenec Jennifer Aniston zbalil výstavný kus: Je krásna ako Angelina!

Gerard Butler si vyrazil na obed s oslnivou milenkou Madalinou Ghenea Zobraziť galériu (11)
Gerard Butler si vyrazil na obed s oslnivou milenkou Madalinou Ghenea (Zdroj: profimedia.sk)

FRANCÚZSKO – Má sa čím pochváliť! Škótsky Casanova Gerard Butler (42) začal bulvárne plátky zaujímať najmä po tom, čo sa počas spoločného nakrúcania intímne zblížil s kolegyňou Jennifer Aniston (43). Ako sa však s odstupom času ukázalo, vo vzťahu preferuje tmavovlasé zvodkyne s črtami Angeliny Jolie (37). Pozrite si jeho najnovší úlovok ako dôkaz.

Konečne našiel tú pravú? Gerard Butler si medzi osobnosťami šoubiznisu odjakživa budoval imidž lámača ženských sŕdc, ktorým poriadne potrápil aj niekdajšiu milenku Jennifer Aniston. Ich vzťah však nakoniec stroskotal skôr, ako sa vôbec stihol rozvinúť do serióznejšieho štádia. O to prekvapujúcejšie znie fakt, že herec so súčasnou kráskou po svojom boku randí už približne šesť mesiacov.

Hollywoodsky fešák si v týchto dňoch vychutnáva juhofrancúzsku scenériu, kde jeho polročná známosť pripravuje novú snímku. Gerardovou vyvolenou je rumunská supermodelka Madalina Ghenea, ktorá sa cez víkend nechala pozvať na romantický obed. Mnohí obdivovatelia v nej vidia dvojníčku Angeliny Jolie, Talianom zase pripomína tamojšiu bohyňu Monicu Bellucci. Isté však je, že krásou uchvátila najmä samotného herca. Nebýva totiž uňho zvykom, aby sa kvôli jednej žene vzdal náhodných flirtov.

Zaujímavosťou je, že Madalina bola pred časom spájaná aj s Leonardom DiCapriom. V súčasnosti sa venuje nakrúcaniu filmu Dom Hemingway, ktorý má z režisérskej stoličky pod palcom Richard Shepard. Tmavovlasá siréna sa v ňom blysne s Judeom Lawom. Už čoskoro ju však budeme môcť vidieť aj na filmovom festivale v Ríme, kam dorazí predstaviť snímku Razza Bastarda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu