Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mamba bez mejkapu: Fúha, to je ale rozdiel!

Mamba pred úpravou a po nej. Zobraziť galériu (12)
Mamba pred úpravou a po nej.

BRATISLAVA – Potrebuje tuning! Speváčka Dáša Mamba Šarközyová (21) je bez mejkapu úplne tuctové dievča. Stačila však hodinka pod rukami odborníka a z Mamby je šialene horúca sexbomba!

Opäť ide súťažiť! Po tretej sérii SuperStar skúša teraz muzikálová herečka Dáša Šarközyová šťastie v inej oblasti. Prihlásila sa totiž na Miss tuning, ktorá bude súčasťou každoročného zjazdu milovníkov vylepšených áut v Piešťanoch. Ako sme sa dozvedeli, v tejto súťaži dievčat zaváži viac sexepíl a sebavedomé vystupovanie než prirodzená krása .

Preto podstúpili prihlásené slečny tiež istú formu tuningu. Vidno to aj na Mambe, ktorej pred oficiálnym fotením finalistiek priam svietili z tváre vačky pod očami a únava. Po hodinke práce vizážistu z nej však bola iná žena! Sexi zvlnené vlasy, rozžiarená pleť, zvodne nalíčené oči a ten správny výstrih z nej vyčarovali sexbombu. Možno práve ona bude 25. júna zvolená milovníkmi vylepšených áut za tú najsexi cicu.

Treba však upozorniť, že má silnú konkurenciu. Napríklad Lenku Hindickú, ktorá už má titul 2. vicemiss Universe SR 2008, či Magdalénu Tokárovú - bronzovú Cat Girl 2008. Nechajme sa prekvapiť, ako to nakoniec dopadne.

 

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo počas fotenia finalistiek.

 

Foto: Ľubomír Šiška, fankalendar.sk, Vizáž: Andrej Martoň, Video: fankalendar.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu