Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Potvrdené! Markíza odkazuje Šmajdovi: Miro, zacvakáš nám to!

Miro Šmajda si poriadne zavaril. Zobraziť galériu (6)
Miro Šmajda si poriadne zavaril.

BRATISLAVA – Ťažké chvíle! Miro Šmajda (21) má už isté, že bude musieť cvakať tisícky eur. Televízia Markíza mu totiž s konečnou platnosťou odklepla pokutu za odstúpenie z Let’s Dance 4.

Príde o poriadnu kopu peňazí! Miro Šmajda musí zabudnúť na rozprávkový honorár za Let’s Dance. Ako sme sa totiž najnovšie dozvedeli, v Záhorskej Bystrici mu definitívne naparili pokutu. „Televízia Markíza bude Miroslava Šmajdu sankcionovať,“ potvrdila naše informácie hovorkyňa Oľga Dúbravská.

Spevák bude teda za svoj náhly odstup z Let´s Dance pykať. Televízia Mirovi s najväčšou pravdepodobnosťou stiahne pokutu z honoráru. Koľko peňazí ho bude nepremyslený krok stáť, však v Markíze neprezradili. „Výšku pokuty zverejňovať nebudeme,“ povedala Dúbravská.

Celková suma, ktorú by musel superstarista oželieť, by sa podľa medializovaných informácií mohla vyšplhať do výšky 3 000 €. „Pokutu rešpektujem. Viac k tomu nemám čo dodať,“ povedal k téme sankcie pre topky.sk samotný Šmajda, ktorý sa chce po skončení v Let´s Dance 4 venovať naplno hudbe.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu