Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Kontroverzná Courtney Love: Lesbické hrátky s Kate Moss!

Kate Moss a Courtney Love Zobraziť galériu (13)
Kate Moss a Courtney Love

LONDÝN – Tajomstvo odhalené! Hoci posteľou americkej speváčky Courtney Love (45) prešlo nepochybne veľa sexuálnych partnerov, neboli medzi nimi len muži. Svojská hviezda pred rokmi zviedla aj kamarátku zvučného mena – v spálni si to rozdala s Kate Moss (36)!

Vyšla s pravdou von! O tom, že vdova po Kurtovi Cobainovi si v sexuálnej oblasti neužívala len s rockovými hviezdami a hollywoodskymi hercami, vedeli médiá už dávno. Courtney sa totiž v minulosti pochválila tým, že jej čaru podľahla aj známa modelka. O jej mene ako i podrobnostiach tohto lesbického úletu však zaryto mlčala... Až doteraz!

Ľady v tejto šteklivej téme boli prelomené nedávno vďaka rozhovoru s írskym magazínom Hot Press. Courtney totiž novinársky nátlak nevydržala a všetko vypustila do sveta. Podľa jej slov však nejde o žiadnu veľkú aféru: „Bola to Kate Moss,“ prezradila po dlhšom naliehaní. Ako však ďalej uviedla, je to len skvelá príhoda pre ich vnúčatá, ktorá sa odohrala pred viac ako desiatimi rokmi: „Kate nebrala veľa drog. Bola to iba vec, ktorá sa stala v Miláne v 90. rokoch. Stalo sa to a bola to zábava.“

Aj keď Courtney o svojom posteľovom živote rozprávala vždy každému a takmer všetko, v poslednom období pikantnými detailmi naozaj nešetrí. Minulý mesiac sa dokonca priznala k 8-mesačnému dobrodružstvu s Gavinom Rossdaleom, zákonnou polovičkou speváčky Gwen Stefani. Na tom by nebolo nič prekvapivé, keby sa Courtney a Gavin neoddávali sexu poza Gwenin chrbát. Súčasní manželia totiž v tom čase už spolu randili!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu