Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajné VIDEO Kristiny z Nórska: Flirtuje s nimi!

Kristína Peláková Zobraziť galériu (9)
Kristína Peláková

OSLO – Trénuje vo veľkom! Kristína Peláková (22), ktorá na medzinárodnej súťaži Eurovision Song Contest 2010 reprezentuje našu krajinu so skladbou Horehronie, sa už poctivo pripravuje na semifinálové kolo. Prinášame vám zábery zo skúšky, o ktorej sa nórske médiá vyjadrili veľmi pochvalne. Naša speváčka vraj poriadne flirtuje s kamerami!

Aj keď odlet Kristiny a jej tímu do Osla sprevádzali menšie pochybnosti, nakoniec sa im v sobotu ráno podarilo predsa len úspešne vycestovať. Slovenskú speváčku zavalila krátko po prílete do Nórska hŕba povinností. Hneď na druhý deň absolvovala rozhovory s tamojšími médiami. Tie o nej dokonca napísali, že počas skúšky v Telenór Aréne doslova flirtovala s kamerami. 

Ako vidno na našom videu, pódium v Osle je neporovnateľné s tým, na aké bola doteraz rodáčka zo Svidníka zvyknutá. „Na takom úžasnom javisku sa nemôžete cítiť zle," poznamenala speváčka. Okrem tanečníkov bude Kristine robiť spoločnosť aj vokalistka.

Podľa záberov je tiež zjavné, že speváčka nezmenila ani svoj kostým, hoci sa polemizovalo, či náhodou nevystúpi v inom outfite. Do prvého semifinálového kola, ktorého termín je naplánovaný na najbližší utorok, teda pôjde za "lesožienku." Uvidíme, či to zaberie a postúpi ďalej.

 VIDEO: Pozrite si zábery Kristíny zo skúšky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu