Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sexi modelka Miranda Kerr: Ukázala svetu čo má pod tričkom!

Miranda Kerr Zobraziť galériu (10)
Miranda Kerr

LONDÝN - Austrálska topmodelka Miranda Kerr (27), ktorá patrí k elitnému tímu krásavíc značky Victoria's Secret, opäť ulahodila zrakom svojich obdivovateľov šťavnatými fotkami. Tento krát však odhodila podprsenku i zábrany a svoj dekolt ukázala v plnej kráse!

Hoci je Miranda Kerr tvárou, alebo skôr telom svetoznámej značky spodnej bielizne, na fotenie módneho editorialu pre magazín i-D si podprsenku nevzala. Výsledkom sú šteklivé zábery, ktoré určite potešia rady jej fanúšikov, nedočkavo čakajúcich na čerstvé foto lahôdky. A treba uznať, Miranda je skutočne na zjedenie!

Jej najnovším fotkám nemožno uprieť silný erotický náboj. Pootvorené pery, privreté oči a odhalené prsia mladučkej sexice zaručene zdvihnú tlak nielen jej priateľovi Orlandovi Bloomovi, ale aj miliónom mužom po celom svete. A to aj napriek tomu, že sa Miranda nepýši silikónovými melónmi ako niektoré jej kolegyne. Austrálčanka totiž patrí medzi hŕstku modeliek, ktoré o sebe vyhlasujú, že svoje telo milujú a nemenili by ho ani za milión dolárov!

A ako si Miranda svoje ladné krivky udržiava vo forme? Hodinami jógy a vyváženou organickou stravou. Nuž, s tučnými sumičkami, ktoré sa jej hromadia na účte, nie je problém vybrať si na tanier to najlepšie, ani zaplatiť prvotriedneho trénera. Ale ktovie, možno raz príde na chuť aj plastickej chirurgii...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu