Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Mokrý im poriadne zavaril: Ten chlapec potrebuje pomôcť!

Juraj Mokrý Zobraziť galériu (12)
Juraj Mokrý

BRATISLAVA - Nezodpovedný prístup! Bratislavské divadlo Aréna bude pravdepodobne nútené stiahnuť zo svojho repertoára hru Traja Kamaráti. Jeden z hlavných protagonistov, herec a moderátor Juraj Mokrý (33), sa včera bez ospravedlnenia nedostavil na predstavenie. Poriadne tým naštval riaditeľa divadla Juraja Kukuru.

Juraj Mokrý bol pritom o termíne vystúpenia vopred informovaný zvyčajným spôsobom. Dokonca ho písomne potvrdil aj organizačnej zložke divadla. Vedenie bolo preto nútené Troch kamarátov tesne pred plánovaným začiatkom zrušiť.

"Počas celej svojej hereckej kariéry, a to je už niekoľko desiatok rokov, som nezažil také hrubé svojvoľné porušenie hereckej etiky na javisku alebo mimo javiska. Napriek tomu si myslím, že tento chlapec potrebuje pomôcť," rozčuľuje sa nad absenciou Mokrého riaditeľ bratislavského divadla Juraj Kukura.

Divadelná adaptácia populárneho románu Traja kamaráti, ktorého autorom je nemecký spisovateľ Erich Maria Remarque, mala v Aréne premiéru vo februári 2008. Odvtedy sa odohralo 36 repríz, ktoré spolu videlo 11-tisíc divákov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu