Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Toto je najsexi playmate roka: Jej nahé telo a silikónové prsia zvíťazili!

Andrea Járová sa stala držiteľkou titulu Playmate roka 2009. Zobraziť galériu (17)
Andrea Járová sa stala držiteľkou titulu Playmate roka 2009.

BRATISLAVA – Zvodné krivky! Najkrajším telom a tváričkou za minulý rok sa môže pochváliť plavovláska Andrea Járová (25). Svoju obnaženú postavu poskytla na obdiv v novembrovom vydaní pánskeho magazínu, vďaka čomu si vyslúžila titul playmate roka 2009.

V Bratislave sa včera konala voľba najkrajšej ženy, ktorá sa minulý rok vyzliekla pre pánsky magazín. V konkurencii jedenástich krások zvíťazila Andrea Járová. Korunovala ju minuloročná držiteľka titulu Alexandra Kotvanová. Blonďavá Bratislavčanka sa pýši silikónovým poprsím a mierami 89-60-91. Zaujímavé je, že v roku 2008 bojovala v súťaži krásy Miss Universe, kde získala titul Miss Media.

S vyzliekaním pred objektívom fotografa nemala Andrea žiaden problém. „Žena je najzvodnejšia, keď je prirodzená a sama sebou,“ myslí si o nahote kráska, ktorá sa na včerajšej akcii hrdo premávala s korunkou na hlave.

Prítomných hostí sprevádzal večerom herec Štefan Skrúcaný. Aby umocnil „zajačikovskú“ atmosféru, obliekol sa do županu, ktorý je charakteristický pre zakladateľa pánskeho magazínu Hugha Hefnera. Zabávač však nebol jedinou známou tvárou, ktorá sa na akcii ukázala. Playmateky si prišli obzrieť aj dámy. Napríklad moderátorky Erika Judínyová, Erika Barkolová, či Marianna Ďurianová. Ako to na akcii vyzeralo? Pozrite si našu GALÉRIU!

Foto: paparaci.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu