Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Belányiovej mama: O dcérinej bolesti a rozvode s Pálffym mlčí!

Andrea Pálffy-Belányiová a Žigmund Pálffy Zobraziť galériu (4)
Andrea Pálffy-Belányiová a Žigmund Pálffy

BRATISLAVA – Bojí sa prehovoriť!? Bývalá televízna tvár Andrea Belányiová (33) priznala, že jej manželstvo s hokejistom Žigmundom Pálffym (37) sužuje kríza. Tú zapríčinila údajná športovcova nevera. Topky.sk zaujímalo, ako vníma tieto šokujúce informácie exmoderátorkina mama Mária.

Andrea Belányiová pre topky.sk priznala, že s manželom - známym hokejistom Žigmundom Pálffym prežívajú partnerskú krízu. Momentálne vraj dokonca žijú odlúčene. „Máme manželskú pauzu. Nechcem prepierať svoje súkromie na verejnosti. Myslím si však, že to bolo treba povedať,“ objasnila nám Andrea, ktorá údajne podozrieva svoju polovičku z nevery.

Jej obavy sú celkom oprávnené, pretože v mediálnej brandži sa už dlhšie šepká, že to vraj hokejista ťahá s istou právničkou z okolia Bratislavy. Nie je preto vylúčené, že sa manželia rozvedú.

Topky.sk v súvislosti so vzniknutou situáciou zaujímalo, čo hovorí na dcérinu životnú krízu pani Mária Belányiová. Vedela o problémoch? Trápi ju to? „Nebudem sa vyjadrovať k súkromiu nikoho,“ odsekla na každú položenú otázku topiek Andreina mama, ktorá sa rozhodla o celej záležitosti evidentne mlčať. Paradoxné pritom je, že napríklad v roku 2006 nemala problém potvrdiť dohady médií o tom, že sa jej dcéra tajne vydala za Žigmunda Pálffyho.

Topky.sk sa snažili osloviť aj príbuzných zo strany skalického hokejistu. Chceli sme sa spojiť so športovcovým otcom Žigmundom Pálffym st. Bohužiaľ, nepodarilo sa nám s ním skontaktovať. Na svojom mobilnom čísle nebol zastihnuteľný.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu