Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Belányiová v manželstve so Žigom: Už s tým nevedela žiť!

Žigmund a Andrea Pálffyovci. Zobraziť galériu (6)
Žigmund a Andrea Pálffyovci.

BRATISLAVA – Rozvod na spadnutie! Andrea Pálffy-Belányiová (33) potvrdila krízu vo vzťahu so Žigmundom Pálffym (37). Medzi manželmi už vraj boli vzťahy dlhšiu dobu natoľko napäté, že to exmoderátorka nedokázala držať v sebe. A prehovorila o nezhodách.

Obrovské prekvapenie! Navonok vzorné manželstvo hokejistu Žigmunda Pálffyho s Andreou Belányiovou sa pomaly rúca. Partneri si celé štyri roky užívali svoj vzťah v úzadí, mimo kamier šoubiznisu, teraz však Andrea verejne prehovorila, že niečo nie je v poriadku.

„Máme v manželstve pauzu. Nechcem prepierať svoje súkromie, ale myslím si, že to bolo treba povedať,“ naznačila topkám vážnosť situácie tmavovláska. Dôvodom vzťahovej prestávky je pravdepodobne nevera. O mimomanželskom pomere hokejistu s istou právničkou, ale aj s inými ženami, sa klebetí niekoľko rokov. Zrejme teraz na to vďaka nejakému dôkazu prišla už aj Andrea.  

Je možné, že exmoderátorka zvažuje aj ukončenie manželstva. Zatiaľ však asi nie je definitívne rozhodnutá. Keď sme ju v otázke rozvodu oslovili, zaujala stručné stanovisko: „Nekomentujem!“ Rovnako odpovedala aj na otázku, či so Žigom ešte bývajú pod jednou strechou. Šance na zotrvanie vo vzťahu však asi nie sú príliš veľké. Keď sme jej totiž na záver telefonického rozhovoru povedali, aby sa všetko vyriešilo k jej spokojnosti, neisto poznamenala: „Uvidíme.“

Rozhodnúť sa pre rozvod určite nie je pre Andreu jednoduché, keďže hokejista je aj otcom ich jedinej dcérky Saskie. Narodenie dievčatka sprevádzali pred tromi rokmi dramatické okolnosti – na svet prišla dlho pred očakávaným termínom a bojovala s viacerými zdravotnými problémami.

Na druhej strane, v prípade ukončenia manželstva by Belányiovej rozhodne mal kto pomáhať. Jej rodičia sú nadštandardne finančne zabezpečení, vlastnia sieť lekární na východe Slovenska a šepká sa, že práve vďaka nim si mohla v roku 2005 kúpiť luxusný byt za približne 150 tisíc € (4,5 milióna slovenských korún). Preto by mamičke nemuselo ani prekážať, že bývanie na Zámockej ulici, kde Pállfyovci žili ako rodina, je podľa katastra nehnuteľností výlučne majetkom jej manžela.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu