Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Czoborová o kríze Pálffyho a Belányiovej: Ich rozvod mi je ukradnutý!

Žigmund Pálffy a Zora Czoborová. Zobraziť galériu (4)
Žigmund Pálffy a Zora Czoborová.

BRATISLAVA – Už ho nerieši! Zora Czoborová (43) definitívne pochovala spoločnú minulosť so Žigmundom Pálffym (37). A je jej úplne jedno, či známy hokejista kvôli medializovanej nevere príde o manželku Andreu Pálffy-Belányiovú (33), alebo nie.

Dramatické konce! Meno Žigmunda Pálffyho sa okrem manželky Andrei Belányiovej spája aj so Zorou Czoborovou. Práve s exfitneskou totiž tvorili v minulosti 5 rokov pár. Ich vzťah dokonca vyústil do zásnub. Svadobné myšlienky sa však rozplynuli v roku 2003 po hádke, ktorá vyústila do bitky. Hokejista potom prežil pár románikov, no v decembri roku 2005 sa rozhodol pre vážny životný krok. Postavil sa pred oltár s dnes už bývalou moderátorkou Andreou Belányiovou.

Ako sa však zdá, aj tento vzťah speje k zániku. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že bol Žigo svojej manželke neverný. V súvislosti s hokejistovými záletmi však treba podotknúť, že sa o nich v mediálnych a športových kruhoch šuškalo už približne dva roky. Topky.sk preto kvôli tejto vzniknutej situácii oslovili jeho bývalú snúbenicu Zoru s otázkou, či si myslí, že by bol známy hokejista schopný podvádzať svoju manželku a zároveň matku spoločnej dcérky Saskie.

„No... človek nikdy celkom nevidí do vzťahu druhých ľudí,“ vyhla sa priamej odpovedi podnikateľka, pričom odmietla Pálffyho život akokoľvek ďalej komentovať. „Mňa vôbec nezaujíma, či má mimomanželský vzťah,“ povedala, čím priamo naznačila, že za minulosťou so športovcom urobila hrubú čiaru a nechce s ním už mať nič spoločné. Isté teda je, že ak u Pálffyovcov dôjde k rozvodu, Zora svojho ex ľutovať nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu