Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ukrivdený Pomajbo: Bolo to celé nespravodlivé!

Roman Pomajbo Zobraziť galériu (12)
Roman Pomajbo

BRATISLAVA – Zmiešané pocity! Roman Pomajbo (40) sa z vyhadzovu z tanečnej šou nezrútil. No na druhej strane vníma istú nespravodlivosť. Čo mu leží v žalúdku?

Romanovi Pomajbovi v Let’s Dance tanečné kroky síce príliš nešli, no v choreografii vždy využil svoje herecké umenie. Práve to mu vystačilo, aby sa prebojoval do piateho kola. V nedeľu však prehral v Rozhodnutí so Simonou Krainovou a so súťažou sa rozlúčil. „Tohto som sa bál. Vedel som, že keď sa ocitnem tretíkrát v súboji, tak je to už jasné. A Simona naozaj tancovala lepšie,“ povedal nám krátko po vypadnutí.

Zaujímalo nás, či minulý týždeň už aj on sám seba vnímal ako toho najslabšieho z celebritných tanečníkov. Roman nepovedal ani áno, ani nie, ale oboznámil nás so svojou teóriou týkajúcou sa profesionálov a netanečníkov. „Treba robiť rozdiel medzi ženami a mužmi. Profesionálni tanečníci dostanú tie krásne dámy, kvázi celebrity, a ako dobre vieme, v tanci vedie muž. Pri nás je to opačné garde, my sa musíme učiť od tých našich tréneriek a keď ste to pozorne sledovali, videli ste, že mňa viedla Natália,“ naznačil diskrimináciu mužov v šou.

Z jeho slov sa dá vydedukovať, že ženy zo šoubiznisu to majú na parkete ľahšie – vedie ich totiž profesionál, ktorý dokáže zamaskovať aj prípadné chybičky. Navyše, aj samotný tanečník môže zaujať obecenstvo. „Diváci nerobia rozdiel. Vidia Modrovského, Chrena... pre nich sú to tak isto chlapi a vidia, že vedia dobre tancovať,“ vyjadril sa Pomajbo. „My sme mali trochu ťažšiu situáciu. Ak by sa niekedy malo rozhodovať, či vypadne žena alebo Šmajda, pošlem esemesku asi Mirovi,“ dodal.

 

Sledujte Topky TV: Roman Pombajbo o rozdieloch medzi mužmi a ženami v  Let’s Dance.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu